Eveniment

Algernon Car Wrapping Days, doua zile dedicate colantarii auto

• Bookmarks: 21479


Pe 26 si 27 Septembrie 2013, la Bucuresti, compania Algernon a desfasurat o serie de doua seminarii destinate procesului de colantare a masinilor. In cele doua zile, invitati din toata tara au participat la prezentari teoretice si aplicatii practice menite sa ofere informatii valoroase tuturor celor care isi desfasoara activitatea in sfera colantarilor auto si a foliilor adezive pentru aplicare pe automobile.

Aproximativ 20 de invitati au asistat, in fiecare zi destinata evenimentului, la demonstratiile sustinute de invitatul special, domnul Manfred Hunold, CEO Stema, colantor oficial al companiei Orafol. Fiind recunoscut ca unul dintre cei mai apreciati practicieni ai momentului, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul colantarilor auto, Manfred Hunold a dezvaluit cele mai importante aspecte cu privire la aplicarea foliilor pe masini.

Cele doua zile destinate seminariilor “Car Wrapping Days” au debutat cu vizitarea depozitelor Algernon, a departamentului de grafica si a showroom-ului. Au urmat apoi sesiunile teoretice, prezentarea produselor si a principalelor caracteristici, in cadrul carora invitatii au putut afla informatii relevante cu privire la structura foliilor, cat si la compatibilitatea cu suprafata pe care urmeaza sa fie aplicate.

064

149

266

Punctul forte al fiecarei zile, a fost reprezentat, fara indoiala, de demonstratiile sustinute de Manfred Hunold. Prin colantarea a doua tipuri de masini, cu doua tipuri distincte de folii, participantii au putut afla raspunsurile la intrebari esentiale privind procesul de colantare (curatarea corespunzatoare a suprafetelor, pozitionarea foliilor, utilizarea eficienta a racletei si a manusilor, necesitatea utilizarii tipului corect de accesorii, colantarea suprafetelor dificile, etc).

Car Warpping Days face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Algernon ce au ca scop oferirea de informatii relevante, corecte si concludente cu privire la utilizarea in conditii optime a foliilor adezive si a produselor conexe.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
479 views
bookmark icon

Write a comment...