Stiri

manroland Goss se așteaptă la o profitabilitate mai mare în 2021

• Bookmarks: 13216


 Grupul a generat vânzări de 220 de milioane EUR  in exercitiul fiannciar 2020 și câștiguri pozitive înainte de dobânzi și impozite (EBIT) de 3,2 milioane EUR (1,4 %).
O creștere semnificativă a comenzilor primite, în special pentru noile masini de offset web,cu o stabilizare suplimentară a profitabilității sunt prognozate si pentru 2021.
VARIOMAN și THALLO, precum și toate celelalte inovații au fost prezentate de   manroland Goss la salonul virtual.drupa.
Pentru Grupul Manroland Goss, exercițiul financiar 2020 a fost, de asemenea, puternic influențat de pandemia de Covid 19. În timp ce situația comenzilor în activitatea de servicii a rămas în mare măsură stabilă, comenzile primite pentru noi sisteme de imprimare au scăzut sub așteptări.  Datoria netă s-a îmbunătățit cu 7,5 milioane EUR față de anul precedent. manroland Goss continuă astfel să demonstreze o structură financiară și de capital solidă. Acest lucru este susținut și de acționarii L. Possehl, Lübeck și American Industrial Partners, New York.
Pentru 2021, manroland Goss se așteaptă la o creștere semnificativă a comenzilor primite. Pe lângă segmentele de piață consacrate ale tipăririi comerciale și de ziare, creșterea comenzilor de mașini  noi va fi determinată în special de soluțiile de imprimare a ambalajelor offset web. Cu VARIOMAN complet automatizat cu înaltă performanță și noul THALLO, manroland Goss se poziționează cu cele  două modele  pentru segmentul pieței de imprimare a ambalajelor în creștere. În ciuda incertitudinii continue cu privire la cursul pandemiei, se preconizează că situația comenzilor va crește semnificativ, iar rentabilitatea se va stabiliza.
Pentru mai multe detalii; www.manrolandgoss.com.

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
216 views
bookmark icon

Write a comment...