Analiza

Încă un nume pe lista celor retrasi de la Ipex 2014

• Bookmarks: 26685


Problemele pe care le au organizatorii Ipex par să nu se termine. După ce, săptămâna trecută, Canon și-a anunțat retragerea, acum este rândul altui producător important de echipamente de imprimare de format mare să anunțe că nu va mai participa al ediția de anul viitor a Ipex.

mimakiÎntr-un comunicat de presă emis ieri, Mimaki anunță că își canalizează toate eforturile de comunicare expozițională către FESPA și renunță la participarea la IPEX 2014. Reprezentanții Mimaki și-au susținut punctul de vedere pe baza adresabilității evenimentului coordonat de FESPA care corespunde cu aplicațiile pe care le acoperă echipamentele de imprimare Mimaki: imprimarea textilelor, imprimare de format mare și imprimare POSM-uri. Cu această ocazie, grupul japonez a anunțat și că va participa la ediția de anul viitor a FESPA, care va avea loc la Munchen. Directorul de marketing al Mimaki, Mike Horsten, explică:

2012 a fost un an important pentru noi, în Europa. Am lansat multe produse și am participat la multe expoziții. A fost un efort intens, dar a meritat, având în vedere că produsele noastre au obținut premii importante. De aceea, este important să ne concentrăm pe un eveniment cum este FESPA, unde putem să fim aproape de publicul țintă al echipamentelor noastre.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
685 views
bookmark icon

Write a comment...