Analiza

Un nou flatbed de la Mimaki

• Bookmarks: 30709


Mimaki Engineering Co a anunțat astăzi lansarea JFX-500-2131 UV, o imprimantă de format mare cu polimerizare UV LED. Echipamentul stabilește un nou standard pentru imprimarea de format mare în termeni de durabilitate viteză, flexibilitate, calitate și protecția mediului înconjurător.

Atingând viteze de imprimare de până la 60 de metri pătrați pe oră, Mimaki JFX500-2131 este de 2,5 ori mai rapidă decât imprimantele convenționale din seria JFX și stabilește un nou nivel de eficiență, calitate și raport preț-performanță pentru industria de signalistică. JFX500-2131 este de așteptat să fie lansat septembrie 2012.

“Suntem extrem de încântați să anunțăm lansarea pe piață a Mimaki JFX500-2131”, a declarat Mike Horsten, Marketing Manager al Mimaki Europa. “Această imprimantă dispune de inovație semnificativă cu o gamă largă de caracteristici noi, care asigură o productivitate sporită și un avantaj competitiv consistent.”

Printre caracteristicile cele mai importante ale noului echipament se numără: noul cap de imprimare cu 1280 de duze, opțiuni multiple de configurare a numărului de culori sau sistemul original Mimamki (MAPS) de reducere a bandingului.

Imprimanta va fi disponibila în România în oferta distribuitorilor Mimaki, Geko și Total Media.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
709 views
bookmark icon

Write a comment...