Eveniment

Mimaki inspiră eroii printului digital la Fespa Digital 2016

• Bookmarks: 22444


Producătorul global de imprimantede mare format și de cutting plotter-e pentru industria de semnalistică și cea textilă, Mimaki, va avea o prezență semnificativă la expoziția FESPA Digital din acest an (programată spre desfășurare în perioada 8-11 martie, în Amsterdam). Poziționat în Sala 1, standul Mimaki, cu numărul 15, va fi printre primele la care vizitatorii vor avea acces.

TS500P-3200 - one of Mimaki's latest releases

“În cadrul FESPA Digital vom expune o gamă largă de sisteme de imprimare și printare, existente în portofoliul companiei“, afirmă General Managerul pentru EMEA al Mimaki Europa, Mike Horsten.”De asemenea, vă puteți aștepta să vedeți numeroase surprize sub forma unor anunțuri de lansare a unor noi produse. Vizitatorii vor putea observa exemple reale de apicații inovatoare. Sistemele Mimaki vor produce elemente de semnalistică, grafică display, dar și decorații pentru textile și obiecte de îmbrăcăminte. În concordanțp cu tema show-ului din acest an – super-eroii – aveți grijă să căutați super-eroii ascunși în mostrele noastre, pe care le veți putea lua cu voi la plecare. Sponsorizăm și în acest an competiția Wrap Masters (Maeștri ai colantării), în cadrul căreia vom îmbrăca în autocolant un autoturism Audi de colecție. Vă invităm, de asemenea, să vă relaxați în spațiul Coffee Corner, unde veți fi serviți cu răcoritoare și conversații sățioase. FESPA a fost întotdeauna un show plin de surprize și avem aceleași așteptări pentru acest an”, a mai adăugat Horsten.

Competiția Wrap Masters va încorona în acest an un super-erou
Mimaki și Avery Denison își unesc forțele în calitate de sponsori ai competiției Wrap Masters (Maeștri ai colantării), care se va desfășura pe parcursul celor patru zile de expoziție. În zilele de 8 și 9 martie, participanții de vor lupta pentru a ajunge în finala mondială de pe 10-11 martie, unde se vor reuni câștigători din Africa de SUd, Mexic, Danemarca, Eurasia, Brazilia, Irlanda și Franța. Finaliștii își vor măsura forțele prin colarea unor autoturisme Audi A1 Sportback, cu ajutorul unor materiale imprimate de Mimaki. ACeștia vor fi supuși unor probe surpriză, de decorare a unor echipamente și ustensile ce aparțin unui super-erou.

Conferința pentru Textile Digitale
Conferința de pe 9 martie va alinia o serie de experți în imprimarea digital a textilelor, printre care se numără și Mike Horsten. “Am avut parte de un real succes în luna ianuarie la evenimentul Heimtextil, unde am prezentat o serie de soluții care îi ajută pe vizitatori să își extindă capacitatea de imprimare a textilelor sau de a implementa unele noi, astfel încât să poată printa în culori vibrante, durabile, pe o varietate de substraturi. Suntem încântați să aducem aceste soluții și la Fespa Digital”, a mai spus Mike Horsten.

Inspirație pentru un viitor profitabil
“Cu ajutorul noilor produse expuse la standul Mimaki, ne asigurăm că nu se va resimți lipsa inspirației. Considerăm că standul nostru va genera noi idei, care vor ajuta la consolidarea și lansarea noilor afaceri. Asteptăm cu nerăbdare să vedem cum îi vom putea consilia și ajuta în viitor.”, a concluzionat Horsten.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
444 views
bookmark icon

Write a comment...