Stiri

Peste 100 de companii au confirmat participarea la FESPA Eurasia 2016

• Bookmarks: 26541


­La târgul FESPA din acest an și-au confirmat prezența peste 100 de companii, care își vor aștepta vizitatorii la standuri. Printre cele mai sonore nume din industria printului se numără Hexis, EFI, Xerox, SwissQprint, HP, Mimaki, Roland și Mutoh.

Noul val de expozanți care și-au anunțat participarea pentru prima dată la târgul FESPA Eurasia 2016, ce se va desfășura între 8-11 decembrie, confirmă importanța pe care a căpătat-o un asemenea eveniment din industria de print, devenind astfel o adevărată platformă de întâlnire pentru cei din segmentul formatelor wide screen, printului digital, imprimării textilelor, decorațiunilor și îmbrăcăminte sau al imprimării obiectelor de semnalizare. Astfel, în acest an și-au confirmat prezența la târg peste 100 de companii. Acest lucru înseamnă ca peste 90% din spațiul dedicat standurilor a fost deja confirmat. Printre cele mai sonore nume din industria printului se numără Hexis, EFI, Xerox, SwissQprint, HP, Mimaki, Roland și Mutoh.Ca urmare a succesului continuu de care  FESPA Eurasia s-a bucurat de la lansarea sa în 2013, evenimentul va avea una dintre cele mai mari audiente în acest an, răspunzând cu brio cererii pentru un astfel târg de acest calibru, în această regiune.

“Anul acesta va fi a patra ediție a evenimentului FESPA Eurasia și este minunat să îi primim pe unii expozanți pentru prima dată, care se arată entuziasmați de oportunitățile pe care le oferă un astfel de eveniment. Angajamentul expozanților internaționali și locali pentru FESPA Eurasia este un semn de încredere în industrie, determinat și numărul de vizitatori care a crescut de la an la an, valoarea evenimentului fiind astfel evidentă”, a declarat Mike Ryan, Director de Expoziții FESPA.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
541 views
bookmark icon

Write a comment...