Analiza

“Încurajăm discuțiile unu la unu cu experții Mimaki”

• Bookmarks: 26584


Mimaki va participa la ediția din acest an a Drupa cu întreg portofoliul de echipamente de imprimare de format mare cu cerneală UV, solvent, precum și cu echipamentele de tăiere. Standul companiei, poziținat în sala 09, standul A04, va cuprinde soluții pentru o gamă extinsă de aplicații de la indoor la outdoor, de la signalistică la aplicații industriale, de la aplicații pentru packaging la articole promoționale. Mike Horsten, General Manager Marketing EMEA at Mimaki Europe, detaliază care sunt cele mai importante repere ale prezenței Mimaki la Drupa 2016

Mike-Horsten

“Suntem deosebit de încântați să demonstrăm viteza de 110mp/oră la o lățime de 3,2 m a noului UJV55-320,” a spus Mike Horsten. “Acest echipament a fost lansat la FESPA Digital și, pe perioada acelui eveniment, au fost vândute 30 de unități. Ne așteptm ca publicul vizitator al Drupa să arate un interes asemănător. Specialiștii noștri vor călăuzi vizitatorii standului Mimaki prin lumea echipamenteleor pe care le producem și îi vor asista în demersul de găsire a aplicației cele mai potrivite cu care să își exitndă sau să își profitabilizeze afacerea prin intermediul echipamenteleor Mimaki. Va fi câte ceva pentru orice tip de vizitator al Drupa, în standul Mimaki,” a mai spus Mike Horsten

În standul Mimaki vor mai fi prezente:

  • UJF-7151plus imprimantă flatbed care printează direct pe diferite substraturi
  • UJF-6042 imprimantă de birou flatbed împreună cu variantele UJF-3042HG and UJF-3042FX;
  • Imprimantele de înaltă perfomanță JFX500-2131 and JFX200-2513, și imprimanta în rolă cu cerneală UV JV500-160 UV
  • Echipamentele pe bază de solvent JV150-160 și JV300-160 împreună cu soluțiile print&cut CJV300-160 și CJV150-75.

Horsten a ținut să completeze:

“Credem că vizitatorii interesații de aplicații noi și cei care caută soluții în zona mostrelor de ambalaje sau a ambalajelor de serie mică vor găsi în cuplul CFL-605RT (echipament de tăriere) – UJF-6042 (echipament de imprimare) soluția ideală pentru a aborda astfel de aplicații.”

Opțiunea Kebab
O soluție unică și inedită pe care Mimaki o propune este opțiunea Kebab care poate fi folosită pe UJF-3042HG si UJF-6042 care facilitează imprimarea la 360 de grade a obiectelor cilindrice cu lungimi cuprinse între 3cm și 33cm și diametre între1cm și 11cm. “Va fi un magnet în standul nostru. Toți cei care au văzut această facilitate au fost cueriți de simplitatea și eficiența imprimării la 360 de grade și cât de radical se pot transforma imprimarea obiectelor promoționale sau a realizarea anumitor prototipuri.” Mimaki va ilustra în standul său aplicații care sunt în trend cum sunt personalizarea imnstrumenteleor de scris sau a carcaselor de telefoane mobile și va oferi, prin intemrediul specialiștilor săi, informații despre noile cerneluri – Portocaliu, Light Black și Arginitiu – care sunt disponibile pentru o serie de echipamente și care le permit acestor extinderea gamutului de culori și obținerea de efecte metalice.

“Încurajăm discuțiile unu-la-unu cu experții noștri Mimaki”, conchide Horsten. “Experții Mimaki se concentrează într-adevăr pe nevoile specifice ale vizitatorului și vor face recomandări strategice pentru dezvoltarea mediului de afaceri. Așteptăm cu nerăbdare să le urez bun venit vizitatorilor standului nostru și să discutam despre modul în care putem ajuta să-și facă afacerea și mai profitabilă în viitor.”

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
584 views
bookmark icon

Write a comment...