Analiza

Mimaki anunță două premiere pentru Viscom Paris

• Bookmarks: 32604


UJF-3042 MkII & UJF-6042 MkII, în premieră la Viscom Paris

Mimaki a anuntat ca va lansa două noi modele de imprimante la Viscom Paris, eveniment care va avea între 6 și 8 septembrie la Paris. UJF-3042 MKII și MkII UJF-6042 reprezinta ultima generatie de imprimante UV care vor înlocui modelele anterioare UJF-3042HG, respectiv UJF-6042. Noile imprimante reflectă investițiile făcute de Mimaki în cercetare și dezvoltare, cu scopul de a dezvolta în mod continuu soluțiile existente în portofoliul său de echipamente. Aceste noi imprimante dispun de productivitate și o calitate superioară a imprimării față de echipamentele din gama precedentă.

UJF-3042_6042-Mk2_700x300

“Am văzut un număr tot mai mare de echipamente de imprimare UV Mimaki instalate in laboratoare, mall-uri sau magazine de bricolaj pentru a permite crearea de elemente personalizate”, a declarat Mike Horsten, Director General de Marketing al Mimaki. “Aceste noi imprimante vor asigura o experienta unica a clientului in aceste locatii prin livrarea mai rapidă a produselor solicitate. De asemenea, ne așteptăm să vedem un interes crescut în achiziția lor și din partea producătorilor de semnalistică, care caută mereu modalități mai productive și profitabile să își desfășoare activitatea.”

 

O gamă largă de aplicații

Noile UJF-3042 MKII și UJF-6042 imprimante MKII sunt dotate cu viteze de imprimare, care sunt cu 20% mai mari decât ale predecesoarelor lor. Aceste imprimante, la fel ca cele mai multe imprimante de la Mimaki, au capacitatea de a utiliza diferite tipuri de cerneluri, sprijinind astfel o gamă foarte largă de aplicații. De exemplu, cernelurile LUS-120 sunt ideale pentru imprimarea pe suprafețe moi, materiale cum ar fi întrerupătoare cu membrană sau huse de telefoane mobile, deoarece acestea se pot întinde până la 170%, fără fisuri atunci când materialul este apăsat sau pliat. Cernelurile LUS-150, care vor fi disponibile pentru noile imprimante în viitorul apropiat, sunt ideale pentru semne de interior, trofee și alte materiale acrilice, datorită aderenței lor excelente la aceste materiale. În plus, cernelurile rigide LH100 sunt perfecte pentru accesorii sau produse de papetărie, care trebuie să reziste la un nivel ridicat al zgârierilor. Utilizate împreună cu primer-ul Mimaki PR-200 aceste cerneluri sunt o alegere excelentă pentru imprimarea pe sticlă, metal și rășini, aplicați care au fost dificil de realizat pentru cerneluri cu polimerizare UV.

“Suntem încântați sa lansăm aceste noi imprimante la Viscom Paris”, a adăugat Horsten. “Vom prezenta un portofoliu complet de imprimante Mimaki de top din industrie, inclusiv UJV55-320 lansat recent, un echipament cu jet de cerneală de 3.2 metri roll-to-roll pentru aplicații de tip backlight, iar Tx300P-1800, care oferă imprimare de înaltă calitate pe o gamă largă de produse textile. Vom avea ceva pentru toată lumea! Noi credem că vizitatorii Viscom vor fi încântați de gama acestor imprimante și așteaptăm cu nerăbdare să discutăm noile oportunități de afaceri de care pot beneficia prin adăugarea de imprimante Mimaki la platformele lor de producție.”

 

În România produsele Mimaki sunt disponibile prin Geko Comerț. Mai multe detalii găsiții pe www.geko.ro

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
604 views
bookmark icon

Write a comment...