Stiri

Mimaki împinge limitele creative în imprimarea industrială .

• Bookmarks: 44908


Mimaki Europe, cel mai important producător de imprimante cu jet de cerneală și sisteme de tăiere, va deschide drumul către noi aplicații de imprimare de înaltă calitate, odată cu lansarea celor mai recente echipamente. Compania a prezentat de curând, noile imprimante cu jet de cerneală UV LED de mare viteză și calitate, direct-to-object – UJF-7151plus II și noua serie e UJF-MkII, care cuprinde trei soluții avansate, de format mic. Toate cele patru adăugiri la cel mai important portofoliu Mimaki de pe piață vor fi disponibile la finele anului 2021.

Imprimantele dispun de o serie de noi capabilități concepute pentru a oferi beneficii semnificative de calitate și performanță. “Încă o dată, Mimaki este lider de drum cu noi soluții care au fost dezvoltate special pentru a ne asigura că clienții noștri își pot crește avantajul competitiv și pot crește profitabilitatea”, spune Arjen Evertse, General Manager Vânzări la Mimaki. “Prin extinderea și îmbunătățirea gamei noastre de produse UV LED într-un moment atât de crucial pentru industrie, ne propunem să oferim imprimantelor industriale tehnologia de ultimă oră necesară pentru a-și dezvolta afacerile. Pentru imprimantele care operează în prezent pe alte piețe, aceste noi soluții reprezintă o oportunitate de a pătrunde în acest sector divers și de succes, folosind cele mai inovatoare imprimante UV de până acum fiind susținute de cel mai important producător din industrie. Combinând producția robustă de mare viteză, cu o calitate remarcabilă a imaginii, proiectat pentru o producție de mare viteză , UJF-7151plus II este echipat cu opt capete de imprimare, ce permit configurații duale de cerneală în patru culori (CMYK). Acest lucru permite viteze de imprimare mai rapide de până la 190% în comparație cu modelul anterior UJF-7151plus. Noul sistem depășește, de asemenea, noi limite creative cu mai multe caracteristici dezvoltate pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, cum ar fi funcționalitatea de procesare MFD2 pentru a controla în continuare poziția punctului. Rezultatul acestui control sporit sunt marginile mai ascuțite și liniile mai fine, precum și mai puține neregularități de culoare. Configurația în șase culori a UJF-7151plus II include Cyan deschis și Magenta deschis pentru a permite o reproducere mai precisă a culorilor și poate obține o rezoluție a imaginii de 1800dpi, oferind o definiție superioară pentru aplicații de înaltă calitate. În plus, funcționalitatea inovatoare Colour Gloss a noii imprimante adaugă un finisaj lucios cernelurilor de culoare întărite, permițând utilizatorilor să creeze texturi și detalii noi, distinctive, care să asigure că produsele lor ies în evidență din mulțime chiar și fără utilizarea lacului transparent. Capacitatea de încărcare a fost, de asemenea, mărită la 30 kg, ceea ce face ca imprimanta să fie capabilă să manipuleze jig-uri de imprimare de înaltă calitate și ideală pentru imprimarea precisă a mediilor grele, cum ar fi lemnul, metalul și sticla.

Trei imprimante noi de format mic, cu o calitate sporita este Noua serie de imprimante UJF-MkII ,UJF-3042MkII e, UJF-6042MkII e și UJF-3042MkII Ex, adăugate la portofoliul Mimaki. Cele trei noi modele oferă o calitate și stabilitate ridicată a imaginii pentru imprimarea pe o mare varietate de suporturi moi și dure, inclusiv piele, lemn, acrilic, metal și sticlă. UJF-3042MkII e și UJF-3042MkII Ex e dispun de o zonă de imprimare de 300mm x 420mm, în timp ce UJF-6042MkII e oferă o dimensiune de imprimare mai mare de 610mm x 420mm. Toate imprimantele UJF-MkII din seria E dispun de o nouă procesare MFD2 pentru o calitate excepțională a imaginii, precum și un senzor îmbunătățit de verificare a decalajului. Acest senzor laser detectează plasarea media pentru a preveni punctele de imprimare de la contactul cu materialul în timpul imprimării. Poate detecta chiar și materiale transparente pentru o precizie superioară și o detectare a mediilor foarte controlată. În plus, noile imprimante oferă o utilizare îmbunătățită operatorului prin adăugarea de ghidare vizuală pe afișajul color complet de 3,45%.

Automatizarea îmbunătățită nu numai că sporește controlul și productivitatea utilizatorilor, dar reduce intervenția manuală a operatorului pentru a crește eficiența. Noile modele încorporează, de asemenea, RasterLink7 ca software standard RIP, ce acceptă imprimarea unui singur produs la un moment dat. Cu această ultimă platformă software, numerotarea și imprimarea variabilă a datelor nu a fost niciodată mai ușoară, oferind utilizatorilor o eficiență semnificativă timp- producție. Toate noile cerneluri UV din seria UJF sunt certificate GREENGUARD GOLD, iar noua gamă de imprimante încorporează tehnologiile proprietare Mimaki Core Technologies, inclusiv funcțiile NCU (Nozzle Check Unit)2, NRS (Nozzle Recovery System)3 și MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System4)4, permițând o ieșire stabilă a imprimărilor de înaltă calitate.
Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile de la Mimaki, vizitați www.mimakieurope.com.

Similar Posts:

44 recommended
comments icon0 comments
0 notes
908 views
bookmark icon

Write a comment...