Stiri

Cu ce noutăți vin producătorii japonezi, în 2019 (video)

• Bookmarks: 53655


Pentru acest an, producătorii japonezi de mașini de tipărit au anunțat că vor continua, într-un ritm mult mai accelerat, strategia adoptată în ultimii ani, de a pune accent pe servicii și controlul calității produselor finale.

Astfel, corporația japoneză Komori, una dintre cele mai mari producătoare de mașini de tipărit din lume a anunțat că va modifica structural oferta sa.

„Komori s-a angajat să transforme structura companiei astfel încât să devină un important furnizor de servicii în sectorul ingineriei grafice pentru a putea oferi clienților săi o gamă de servicii complete. Toate aceste măsuri se vor amplifica pe măsură ce ne apropiem de anul aniversării noastre centenare, în 2023. În domeniul ofset, compania noastră va dezvolta sisteme integrate care vor permite realizarea de economii cu forța de muncă și constituirea unor sisteme de control dedicate tiparului comercial și de ambalaje”, a declarat președintele și administratorul corporației, Satoshi Mochida, citat de site-ului oficial Komori.

În perioada următoare, se mai menționează pe portalul specializat  Graphiline, Komori va continua să dezvolte sisteme de tipar digital, platforme de control bazate pe Internetul tuturor lucrurilor (IoT), dar și tehnologii pentru imprimarea circuitelor electronice. (Romulus Cristea)

 

Similar Posts:

53 recommended
comments icon0 comments
0 notes
655 views
bookmark icon

Write a comment...