Eveniment

Muzeul Tiparului din Nantes a lansat o revistă despre tehnicile de imprimare

• Bookmarks: 36707


Mi este o nouă revistă anuală editată de Muzeul Tiparului din Nantes. Primul număr al publicației este dedicat caracterelor tipografice din lemn.

Revista este tipărită în format mare și a fost gândită ca un instrument pedagogic. În cuprins sunt abordate aspecte istorice, modurile de operare ale mașinilor și aplicațiile grafice din prezent. Primul număr este structurat în două părți. Prima parte abordează istoria caracterelor din lemn, apariția și reapariția lor în timp, modul de utilizare a acestora în epoci avansate tehnic, precum și alte utilizări ale caracterelor tipografice din lemn de către tipografi, potrivit portalului specializat Imprimerie News. A doua parte, intitulată „În viitor, designerii grafici vor utiliza caracterele tipografice din lemn” reunește opiniile mai multor specialiști în domeniul evoluției tehnologice.
Primul număr are un tiraj de 500 de exemplare și este disponbil la vânzare, la un preț de 15 euro. În fiecare an, va fi tipărit câte un număr, formatul ales fiind în funcție de tehnologia de tipărire descrisă.

Similar Posts:

36 recommended
comments icon0 comments
0 notes
707 views
bookmark icon

Write a comment...