Stiri

Lecta a lansat un nou sortiment de hârtie metalizată destinat industriei luxului

• Bookmarks: 54757


Hârtia de gramaj mare, cu aspect metalizat, este concepută pentru aplicații grafice și pentru ambalaje din gama înalt calitativă.

Metalvac G de la Lecta este gama de de hârtie metalizată, cu aspect metalic strălucitor și greutate mare, disponibilă în variantele de 105, 115, 125, 135 și 170 grame/metrul pătrat și poate fi livrată în foi sau bobine.
Hârtia Metalvac G este compatibilă cu tipărirea ofset, imprimarea ofset UV, cu procedeele de flexografie și serigrafie, putând suporta adezivii termofuzibili (hot melt) sau pe bază de apă, potrivit portalului specializat în aplicații grafice Graphiline News.
Gama de hârtie metalizată Metalvac, din cadrul colecției Graphic Applications & Packaging include și sortimente de hârtie cu gramaj mai mic (hârtia pentru produse-cadou Metalvac R), ambalaje pentru produse alimentare (Metalvac F) și hârtie pentru pachetele de țigarete (Metalvac T). Sortimentele de hârtie Metalvac, de la Lecta, sunt disponibile, la cerere, cu certificare PEFC (Programul pentru Promovarea Certificării Pădurilor) și FSC (Consiliul Administrării Pădurilor).

Similar Posts:

54 recommended
comments icon0 comments
0 notes
757 views
bookmark icon

Write a comment...