Stiri

Sefar prezinta noi aplicatii la FESPA

• Bookmarks: 33491


SEFAR va prezenta si demonstra in cadrul expozitiei gamele sale de tesaturi pentru serigrafie, accesorii, servicii si competenta. La standul cu un design nou, construit special pentru aceasta ocazie, vor putea fi vazute pentru prima data noile aplicatii si imaginea “orientata catre client”a Diviziei Sefar pentru serigrafie.

sefar

Iata cateva repere ale produselor si serviciilor Sefar:

SEFAR PME

Una dintre cele mai importante noutati este extinderea gamei de fabricatie a liniei de tesaturi de inalta performanta SEFAR PME, care ajunge acum pana la o densitate de 180 fire / cm si un diametru al firului de pana la 26 µm. Firele “high modulus”, dezvoltate si produse in-house, ofera nu numai o excelenta precizie ci si cele mai bune tolerante posibile. Folosirea SEFAR PME permite reproducerea celor mai fine detalii si duce la o precizie maxima si la un consum redus de cerneala. Rezultatele sunt printuri ce asigura clientilor succesul scontat.

Nou concept de design

Sunt prezentate exemple practice (insotite de documentatie detaliata) ale celor mai importante aplicatii din domeniul textil, grafic, materialelor plastice si ambalajelor, electronicelor si sticlei.

Mai multe detalii pe www.sefar.com sau pe www.hollromimpex.ro

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
491 views
bookmark icon

Write a comment...