Analiza

Echipamentele Roland premiate de European Digital Print Association

• Bookmarks: 35602


Roland DG este unul din producătorii de top din industria de tehnologie pentru print, oferind soluții atât pentru profesionști, cât și pentru cei care vor să își satisfacă hobbyurile. În gama Roland DG intră echipamente de print SOLJET, TrueVIS, VersaCAMM, VersaUV și seria Texart, gravatoare MDX milling și EGX, cutter-plottere CAMM-1 și STIKA și imprimante cu precizie foto MPX. Roland DG este prezentă cu produse și pe segmentul medical (proteze stomatologice) și pentru o serie de echipamente 3D desktop.

truevis1

Roland DG Corporation a anunțat obținerea recunoscutelor premii EDP pentru două din cele mai noi echipamente lansate: seria TrueVIS și SOLJET EJ-640.

Distincțiile pentru Cea mai bună imprimantă print&cut de format mare acordat pentru TrueVIS VG-640 & VG-540 și Cea mai bună imprimantă roll to roll la dimensiune de pana la 170 cm lățime pentru SOLJET EJ-640, au fost primite de Jerry Davies, președinte al Departamentului de Vânzări pe Europa.

În discursul ținut la ceremonia care s-a desfășurat la DRUPA 2016, în Duesseldorf, Jerry Davies spunea: “Este un moment marcant pentru inovare în industria de print large-format, în care există o competiție acerbă în lansarea de noi produse. Recunoașterea adusă de premiul EDP, demonstrează că tehnologia Roland DG continuă să fie fruntașă, oferind o combinație câștigătoare între calitate, durabilitate și rentabilitatea investiției.”

Încă din 2007, European Digital Press Association (EDP) evaluează și premiază cele mai noi tehnologii din industria de print, acordând anual distincții celor mai bune soluții existente pe piața de profil.

Seria TrueVIS VG, premiată de EDP, este rezultatul anilor de muncă și creativitate depuse în dezvoltarea soluțiilor tehnologice integrate de print&cut, încununată acum de noi îmbunătățiri. Noile capete de print FlexFire™ care oferă precizie, calitate excepțională a printului la viteză mare de imprimare, precum și cernelurile TrueVIS certificate GREENGUARD Gold care optimizează capetele de print, sunt doar câteva din îmbunătățirile aduse de Roland. Noua tehnologie de tăiere asigură forță mai mare, precizie și compatibilitate mai bună cu o varietate de suporturi media.
Premiul pentru Cea mai bună imprimantă roll to roll la dimensiune de pana la 170 cm lățime i-a revenit noii SOLJET EJ-640, o imprimantă eco-solvent de 64 inch care a fost proiectată pentru a obține rentabilitatea investiției și performanță în producție de volum mare. EJ-640 vine echipată cu capete de imprimare intercalate pentru acoperirea unei suprafețe mari de printare, sistem integrat de uscare cu 3 capete și un șasiu puternic.

Pentru informații suplimentare legate de echipamentele Roland, contactați departamentul echipamente al Verla, dealer național autorizat în România: e-mail echipamente@verla.ro | telefon 0744 583 380 / 0743 378 461.

Similar Posts:

35 recommended
comments icon0 comments
0 notes
602 views
bookmark icon

Write a comment...