Eveniment

În această toamnă spune DA tehnologiei la Print & Sign

• Bookmarks: 24627


Pe lângă gama de materiale media pe care o pune la dispoziție, Verla vine în întâmpinarea clienților săi și cu echipamente dedicate oricărui tip de business. Vă aflați la început de drum sau aveți deja o companie cu un volum mare de producție, Verla vă susține cu soluții adaptabile nevoilor dumneavoastră.

Pentru a putea oferi clienților săi întreaga gamă de produse Verla a încheiat la finalul anului trecut două parteneriate cu 2 nume importante din industria de print pe partea de echipamente: Roland și OKI.

 

Prin parteneriatul cu producătorul japonez de echipamente Roland, Verla garantează acces la întreaga gamă de echipamente destinate industriei de print digital: imprimante eco-solvent, imprimante eco-solvent Print & Cut, imprimante Eco-UV, imprimante sublimare, gravatoare, cutter-plottere. Prin statutul de dealer autorizat Roland, Verla asigura suplimentar garanție produs, service post achiziție, prețuri avantajoase aliniate la nivelul pieței și chiar posibilitate de finanțare la cumpărare.

În iulie 2015, OKI Data Corporation, subsidiară a grupului OKI, anunța semnarea unui acord cu Seiko Instruments. Prin acest acord OKI cumpăra partea de imprimante de format mare a Seiko Infotech Inc, o sucursală a Seiko Instruments. OKI este un producător de imprimante LED mono/color/white toner și, mai nou, de echipamente Wide Format Print cu cerneluri eco-solvent.

Colaborarea dintre Verla și OKI acoperă atât partea de imprimante Graphic Arts (echipamente de mici dimensiuni), dar și pe partea de Wide Format Printing. Astfel, Verla introduce în gama de echipamente imprimantele eco-solvent și LED, cernelurile CMYK, neon/fluorescente și metalice.

 

Pentru cei care încă nu îi cunosc dar și pentru vechii lor colaboratori, anunțăm ca anul acesta vom putea socializa cu cei de la Verla în cadrul Print & Sign, binecunoscutul târg dedicat industriei de print. Verla a dezvăluit că va pune în funcțiune câteva echipamente pe care cei interesați le pot vedea la lucru. Așa că  pe 26 septembrie Verla va apăsa butonul ON pentru un printer pe eco-solvent de ultimă generație, pentru un multi-premiat print&cut, pentru o surprinzătoare imprimantă UV dar și pentru cea mai nouă și mai rapidă serie de cutter-plottere.

Facem o scurtă prezentare a echipamentelor pe care le veți putea vedea în standul Verla de  la Print & Sign:

Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter E-64s

 

Introdusă în portofoliu in octombrie 2016 de către cei de la OKI Data Infotech Corporation, imprimanta eco-solvent ColorPainter™ E-64s poate fi recomandată cu succes businessurilor cu volume de producție medii.

Calitate la preț convenabil este mottoul care tronează asupra lui OKI E-64S. Folosind cerneală ECO de înaltă performanță, E-64s permite imprimarea pe o gamă largă de medii, cu o durabilitate foarte mare pentru exterior și calitatea perfectă în aplicațiile de interior. Cerneala SX cu care este echipată seria ColorPainter este prietenoasă cu mediul, având miros redus și un generos gamut de culori. Cu ajutorul OKI ColorPainter E-64s se obțin imagini de înaltă definiție, în culori bogate și îndrăznețe.

Roland TrueVIS VG-640 / VG-540

Recunoscută ca fiind Cea mai bună soluție print & cut, Seria TrueVIS de la Roland a primit din partea EDP (European Digital Press) o distincție în acest sens în 2016. Anul acesta Premiul EDP 2017:  Best Print & Cut Solution a mers tot la seria TrueVIS.

Recunoașterea EDP pentru 2 ani la rând demonstrează că Roland DG, pionierul tehnologiei de imprimare de mare format, continuă să conducă printr-un portofoliu de produse de neegalat, aducând în față combinații câștigătoare.

Seria SG oferă tehnologia avansată TrueVIS la un preț imbatabil și este soluția ideală pentru furnizorii de servicii de imprimare care se află la început de drum sau pentru cei care doresc să-și sporească capacitățile de producție.

 

Roland VersaUV LEF-300

Pentru cei interesați de imprimarea UV, seria VersaUV LEF de la Roland imprimă imagini excelente pe o mare diversitate de materiale și obiecte. Personalizarea se face direct pe  suporturi cu grosimi de până la 100mm. Seria a suferit îmbunătățiri care îi permit acum să imprime pe obiecte mai mari, iar tipărirea se face de 1,6 ori (*CMYK) mai rapid decât la modelele anterioare. Astfel, seria VersaUV LEF devine sinonimă cu productivitatea. Echipamentul folosește cerneală albă și transparentă (cu aspect lucios), putând da naștere unor lucrări de calitate premium, sporind astfel posibilitățile de creație.

 

Roland CAMM-1 GR-640 / GR-540 / GR-420

Taie mai mult. Taie mai repede, Taie cu precizie – acesta este sloganul pe care trebuie să îl urmăriți dacă sunteți în căutarea unui cutter-plotter de format mare.

Propunerea pentru această categorie este seria CAMM-1 GR, cea mai nouă și cea mai rapidă serie produsă de Roland, o serie care combină tăierea de mare viteză caracteristică  mediului industrial, cu o excepțională precizie de tăiere. Sub structura robustă a lui Roland CAMM-1 GR-540 se ascunde compatibilitatea cu o multitudine de suporturi media și ușurința de utilizare, ceea ce îl transformă într-un instrument care poate da un impuls considerabil productivității. Puteți realiza aplicații începând de la suporturi media extrem de subțiri până la folii reflective foarte groase, acoperind astfel o gamă întreagă de materiale.

 

Sunteți interesați de echipamente de ultimă generație? Contactați Verla la adresa de e-mail: echipamente@verla.ro sau la  telefon: 0743 378 461/ 0744 583 380 pentru Large Format Printers și 0744 583 380 pentru Graphic Arts.

Nu ratați standul Verla de la Print & Sign deoarece ne-au dezvăluit că vor avea cele mai avantajoase oferte valabile pe întreaga durata a târgului.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
627 views
bookmark icon

Write a comment...