Analiza

Vrem să le oferim partenerilor noștri o soluție completă pentru aplicațiile lor

• Bookmarks: 37611


“Roland este liantul ideal pentru a crea un portofoliu de soluții care să acopere toate nevoile partenerilor noștri. Nu ne interesează comercializarea de echipamente, ci vrem ă le oferim partenerilor noștri echipamentele de care au nevoie pentru a-și realiza și finaliza proiectele,” spune Andrei Verzea, Managerul diviziei LFP din cadrul Verla, despre cea mai recentă decizie strategică: semnarea contractului de distribuție cu Roland DG pentru piața din România

Verla este recunoscut ca un puternic distribuitor de materiale pentru industria productiei publicitare și a amanejărilor interioare. Cum ați luat decizia de a deveni partener Roland în România?

Am căutat să încheiem un parteneriat cu un producator de succes în lumea echipamentelor de print digital, care să ne susțină și care să ne asigure un portofoliu cât mai larg de echipamente pentru industria în care activăm. Roland produce în acest moment echipamente de print cu ecosolvent de la lățimi de 50 cm până la 162 cm, echipamente de print&cut, echipamente pentru sublimare, o gamă foarte largă de echipamente UV, precum și cutter plottere și gravatoare. Mai mult decât atât, am încercat să oferim clienților Verla o soluție completă. Nu dorim să vindem un echipament. Vrem să le oferim partenerilor noștri echipamentele de care au nevoie pentru a-și realiza și finaliza proiectele.

Aveti statistici despre ponderea echipamentelor Roland pe piata românească?
Dupa datele pe care le deținem în acest moment Roland se situeaza în primele 4 nume, din punctul de vedere al numărului de unități vândute în România. Sperăm să reușim, în următorii ani, să aducem numele Roland, de ce nu, pe prima poziție, atât în topul unităților instalate, dar și în cel al notorietății.

Care sunt obiectivele pe care vi le-ati propus in ceea ce priveste Roland? Puteți să le descrieți, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ?
Ca sa raspund punctual, obiectivele noastre în acest moment sunt focalizate către calitate. Dorim să aducem prin integrarea echipamentelor Roland in portofoliul Verla, o soluție completă pentru partenerii noștri, adica echipamente de ultimă generație, fiabile și economice, profilate și calibrate pentru materialele pe care doresc să le folosească.

Continuarea interviului o puteți citi în ediția nr 70 a revistei USIGN care va apărea după 12 decembrie

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
611 views
bookmark icon

Write a comment...