Stiri

Seria 770 de cerneluri de la Nazdar, a fost lansată.

• Bookmarks: 21685


Nou set de cerneală cu miros scăzut, conceput pentru întreaga gamă de imprimante roll-to-roll, hibride și cu platformă, utilizând capetele de imprimare Kyocera KJ4A
Nazdar Ink Technologies a anunțat disponibilitatea globală a cernelurilor din Seria 770, un set de cerneală grafică generală conceput pentru capetele de imprimare cu vâscozitate medie încălzită. Noua serie folosește componente cu miros scăzut si sunt utilizate atât prin UV, cât și prin LED.
Cernelurile din seria Nazdar 770 au fost dezvoltate pentru capetele de imprimare Kyocera KJ4A și sunt potrivite pentru mai multe substraturi, inclusiv banner de vinil armat, vinil sensibil la presiune, agățare de ferestre, polistiren, PVC flexibil, placă de spumă, policarbonat rolă și suport flexibil cu iluminare din spate. Acestea au fost formulate pentru a oferi durabilitate în aer liber de până la doi ani atunci când sunt montate vertical.
Josh Lutz, Nazdar’s Global Market Segment Manager pentru CERNELURI UV Digital Inkjet, spune: “Seria 770 este potrivită pentru întreaga gamă de imprimante roll-to-roll, hibride și cu platformă folosind capete de imprimare Kyocera KJ4A, ceea ce le face o opțiune foarte convenabilă pentru furnizorii de servicii de imprimare.
“Acestea sunt acoperite de una dintre cele mai cuprinzătoare garanții de pe piață, permițând utilizatorilor  să profite cu încredere de eficiența sporită și de rentabilitatea soluțiilor alternative de cerneală testate pe teren.”

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
685 views
bookmark icon

Write a comment...