Stiri

Roland DG lansează în premieră mondială prima hârtie lucioasă cu spate adeziv pentru imprimare cu solvent

• Bookmarks: 15365


Roland DGA Corp. anunță extinderea liniei sale de suporturi imprimabile certificate Eco-SOL MAX prin adăugarea primei hârtii adezive lucioase (ESM-SGPA) din industrie, care nu conține PVC. Testată și profilată pentru a fi performantă la imprimarea pe printer-ele și print-cutter-ele pe bază eco-solvent produse de Roland, noul suport tipăribil este o alternativă la media din PVC folosită la decorări sau diferite montaje. Acest suport imprimabil poate fi utilizat pe nou lansata imprimantă VersaStudio BN-20, ca și pe modelele VersaCAMM, VersaArt sau SOLJET.

„Noua noastră media imprimabilă este o alternativă sustenabilă și eficentă ca preț la produsele pe bază de PVC pentru aplicațiile de signalistică, P.O.P, reproduceri fotografice, decorări pentru târguri și epoziții sau pentru oricare alte aplicații unde este nevoie de montarea print-urilor”, declară Fernando Catania, manager de produs la Roland DGA Corp. „Suplimentar capacității de putea imprima doar o grafică impecabilă, noul suport imprimabil se comportă foarte bine pe printer-cutter-ele Roland folosite pentru crearea etichetelor sau a altor imagini tăiate pe contur care pot avea practic orice formă”, a mai declarat managerul de la Roland DG.

Detalii privind disponibilitatea acestui suport imprimabil în România pot fi aflate contactând firma Mozaik Consulting, reprezentantul Roland DG, la adresa de e-mail: office@mzk.ro

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
365 views
bookmark icon

Write a comment...