Analiza

Caravana Latex la Craiova!

• Bookmarks: 23563


Leykom si HP continua periplul prin tara si in 2012 cu noua tehnologie Latex, aducand ultimele noutati in materie de printere de format mare si solutii inovatoare de termotransfer si sublimare. Cea de-a doua editie a caravanei Latex a inceput joi, 26 Aprilie, la Craiova. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul hotelului Europeca, unde au participat cele mai importante companii pe plan local, care activeaza in sectorul productiei publicitare.

De-a lungul prezentarii specialistii Leykom au expus noile tendinte in piata de print de mare format in Romania, demonstratiile facandu-se pe unul din cele mai performante echipamente, HP Designjet Latex L26500.

Materialele selectate pentru a fi testate au fost tapetul printabil HP, termotransferul alb Politape, autocolantul Avery, banner de la Starflex, steag 3P, canvasul Natura si hartia cretata Symbol 200 gmp . Evenimentul a fost unul de tip interactiv, unde invitatii au participat in mod direct la procesul de printare, observand calitatea, avantajele si metodele eficiente pe care noua imprimanta HP Latex Designjet L26500 le ofera. Printre cele mai importante beneficii se numara sistemul simplu de operare, cernelurile superioare, lucioase si foarte rezistente, viteza mare de printare, precum si obtinerea unor imagini la o calitate exceptionala.

Foarte incantati, participantii au realizat ca tehnologia Latex garanteaza o crestere remarcabila a oportunitatilor de afaceri, oferind o gama extinsa de aplicatii indoor si outdoor, viabilitate extraordinara a cernelurilor, versatilitate si usurinta in utilizare.

Pana in prezent Leykom, in parteneriat cu HP, a promovat tehnologia Latex in cinci orase, urmand sa ajunga si in alte colturi ale tarii.

Caravana Latex continua!

Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa site-ul www.leykom.ro sau ne puteţi contacta la adresa de e-mail info@leykom.ro.

Mai multe detalii aici

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
563 views
bookmark icon

Write a comment...