Default

H.P. şi Leykom micşorează impactul asupra mediului

• Bookmarks: 19431


H.P., prin intermediul Leykom, a lansat în premieră în România imprimanta de format mare H.P. Designjet L65500, în perioada 24-27 martie 2009. Pe parcursul celor patru zile, peste 90 de clienţi Leykom au participat la sesiuni de prezentare a produsului şi la teste de imprimare.„Proiectul este 100% H.P., cercetările fiind începute în urmă cu şapte ani în Barcelona. Această tehnologie nouă şi revoluţionară din toate punctele de vedere va fi platforma pe care vor fi dezvoltate viitoarele echipamente H.P. Deşi a fost lansat în ianuarie 2009, au fost vândute peste 40 de echipamente în Europa Centrală. În România ne-am propus să vindem patru-cinci până la sfârşitul anului”, ne-a spus Doru Stoican, reprezentant H.P.

Echipamentul oferă o lăţime maximă de print de 264 cm, fiind prima imprimantă bazată pe tehnologia H.P. Latex şi include tehnologiile H.P. Latex Inks şi H.P. Wide Scan Printing. Este capabil să producă o varietate de aplicaţii: displayer-e, banner-e pentru expoziţii, autocolant pentru personalizarea autoturismelor şi alte aplicaţii de interior şi exterior pe o gamă largă de materiale care include majoritatea mediilor de print ieftine, netratate şi compatibile cu cerneluri pe bază de solvent. Tehnologiile H.P. Latex produc printuri durabile, fără miros, imagini de bună calitate, aduc versatilitate şi măresc productivitatea. Aceste cerneluri pe bază de apă au majoritatea beneficiilor celor pe bază de solvent, dar fără dezavantajele acestora, precum impactul asupra mediului, sănătăţii şi măsurile de securitate şi protecţie necesare.

„Din perspectiva H.P. problema mediului înconjurător este din ce în ce mai actuală şi vrem să oferim cele mai bune soluţii clienţilor şi mediului,” a spus Santi Morena, vice-preşedinte şi general manager Large Format Printing Commercial Solutions pentru grupul H.P. Print. Tehnologia H.P. Wide Scan foloseşte două tehnologii: H.P. Wide Scan Printheads şi H.P. Optical Media Advance Sensor. H.P. Designjet L65500 cu H.P. Wide Scan Printheads este capabilă să producă printuri de calitate înaltă la viteze record, aproximativ 79 mp/h pentru outdoor şi 34 mp/h pentru indoor. Pentru o integrare prefectă cu mediul de lucru existent al clienţilor, H.P. lucrează cu cei mai cunoscuţi producători de software RIP pentru a dezvolta soluţii pentru H.P. Designjet L65500, inclusiv Caldera Graphics, ColorGate, Ergosoft, ONZX Graphics, Wasatch, AIT şi SA International.
În plus, H.P. va lansa un program de „Registered Developer” pentru a-i asigura pe cei care adoptă tehnologia H.P. Latex că vor avea posibilitatea să aleagă dintr-o gamă variată de medii de printare, potrivite pentru aplicaţii noi sau existente. Menţionăm că noul produs H.P. Designjet L65500 va avea un cost de achiziţie începând de la 120-130.000 de euro fără T.V.A. variabil în funcţie de accesoriile şi soluţiile software incluse. Cu această ocazie a fost lansat şi noul program de fi nanţare „Power of 5” la care se califică toate pachetele alcătuite din imprimantele H.P. Latex L65500 şi alte echipamente, singura condiţie pentru finanţarea altor echipamente fiind ca ponderea lor să fie sub 50% din valoarea finanţată. Soluţia de finanţare este suportată de H.P. şi promovată de Leykom, oferind o dobândă de 5%, 36 de rate care pot fi plătite fără T.V.A. şi este un leasing operaţional disponibil din luna martie 2009.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
431 views
bookmark icon

Write a comment...