Analiza

Firmă de serigrafie, mă promovez online cu buget de criză

• Bookmarks: 17518


Catalogul online Universign INDEX cuprinde o bază de date în care s-au înscris peste 20 de firme de serigrafie și tampografie, la numai trei săptămâni de la lansare. Firmele de serigrafie și tampografie nu vor mai fi nevoite să investească sume substanțiale în promovarea online care poate fi destul de costisitoare, pentru că facilitățile SEO sunt asigurate de Universign INDEX.

Catalogul este util tuturor celor care doresc o promovare online eficientă, pentru că asigură SEO (search engine optimization) după categorii și subcategorii. De asemenea, firmele pot fi contactate direct de către potențialii clienți prin formularul care trimite un mesaj direct pe e-mailul companiilor listate sau prin accesarea link-ului către site și către adresa de e-mail.

Faci parte din domeniul serigrafiei și tampografiei, dar nu ești listat în singurul catalog on line specializat? Completează acum formularul de înscriere.

Potențialii clienți nu mai sunt nevoiți să caute firme pe internet, pierzând foarte mult timp pentru a identifica firme ofertante. Aceștia pot accesa direct site-ul Universign INDEX unde vor găsi o bază de date cuprinzătoare cu companii care să le îndeplinească toate exigențele.

Vezi cele mai recente înscrieri în categoria Serigrafie și tampografie:
Plexirom
Electronic Design & Consulting Group (EDCG)
Graphtec Design
Media Manufactory

Universign INDEX poate fi accesat foarte rapid și ușor chiar și în călătorii de afaceri, din tren, din avion, direct de pe telefonul mobil, asigurând o găsire ușoară a celor mai bune oferte de servicii din domeniul serigrafiei și al tampografiei, precum și din alte domenii ale producției publicitare.

Catalogul Universign INDEX duce la o gestionare eficientă a timpului. Astfel se scutesc bani și se pot obține comenzi mai rapid, varianta online fiind o bază de date absolut necesară atât pentru ofertant, cât și pentru cumpărător.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
518 views
bookmark icon

Write a comment...