Analiza

Targetat, la obiect, eficient

• Bookmarks: 18663


Catalogul online Universign INDEX oferă, prin simpla completare a unui formular de înscriere, accesul la un public foarte targetat. Astfel, firmele înscrise au la dispoziţie o platformă flexibilă, care le permite modificarea datelor listate sau optarea pentru o campanie de comunicare extinsă.

Faci parte din domeniu, dar nu ești listat în singurul catalog on line specializat? Completează acum formularul de înscriere.

Clienţii finali sau agenţiile de publicitate au acum acces la un produs care le eficientizează munca, deoarece Universign INDEX reuneşte atât firme producătoare, cât şi furnizori din industria de publicitate. Nu mai este nevoie să irosească timp pentru selecţia potenţialilor furnizori sau producători, pentru că în Universign INDEX pot găsi o listă cuprinzătoare a acestor companii, grupate într-un sistem complex de categorii și subcategorii.

Indiferent că doresc să beneficieze de servicii de gravură, print digital, neon & light etc. cei interesaţi pot contacta direct firma vizată, fără să mai fie nevoie de intermediere. Formularul de contact ataşat fiecărei firme listate trimite e-mailuri direct către respectiva firmă, iar link-ul către site-ul acesteia, permite clienților potențiali să vizualizeze ofertele disponibile, precum şi preţurile de referinţă.

Vezi cele mai recente înscrieri în Universign INDEX:
Alto Sign & Display
Trusteam
Geko Comerț
Plexirom

La fiecare două săptămâni, newsletterul Universign INDEX comunică ultimele noutăţi atât firmelor înscrise, cât şi unei baze de date ce cuprinde clienți finali şi agenţii de publicitate atent selecţionate şi permanent actualizate.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
663 views
bookmark icon

Write a comment...