Analiza

50 de firme de semnalistică în Universign INDEX

• Bookmarks: 20529


Varianta online a Universign INDEX are înscrise peste 50 de companii numai în categoria Semne. Categoria Semne are în prezent 33 de subcategorii cu posibilitatea de extindere.

Site-ul reprezintă o modalitate eficientă și ușoară de promovare prin care companiile din producția publicitară se pot face cunoscute pentru clienții finali și agențiile de publicitate. Acesta cuprinde un motor de căutare care facilitează accesul celor interesați de găsirea unor companii prin gruparea acestora în producători și furnizori distribuiți în 5 categorii majore și peste 70 de subcategorii. În cadrul unei categorii sau al unei subcategorii www.universign.ro/index permite sortarea firmelor în ordine alfabetică sau în ordinea înscrierii.

Companiile înscrise pot fi contactate rapid de către cei interesați, deoarece Universign INDEX asigură link direct către adresa de e-mail și către site-ul firmelor listate, precum și un formular de contact ce trimite e-mail direct către companii.

Site-ul va beneficia de o interfață prin care utilizatorii înscriși pot face singuri eventualele modificări de adresă sau alte modificări ale categoriilor în care să fie listate companiile lor. De asemenea va beneficia de SEO (search engine optimization). Astfel vor apărea rezultate din Universign INDEX în căutările realizate după cuvinte cheie din site pe principalele motoare de căutare.

Universign INDEX este un instrument extrem de util pentru agențiile de publicitate și clienții finali care pot face o inventariere mai rapidă a tuturor ofertelor de pe piața de producție publicitară prin simpla accesare a paginii www.universign.ro/index

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
529 views
bookmark icon

Write a comment...