Stiri

„Cofetărie publicitară”, prin calendare de Advent

• Bookmarks: 71 • Comments: 1820


Calendare de Advent cu ciocolată, aceasta este noua ofertă adresată clienților companiei britanice Saxoprint.

O companie din Marea Britanie, care oferă servicii de tipărire și publicitate prin intermediul online, (servicii destinate companiilor), a lansat în acest an, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, o ofertă de publicitate și cadouri pentru clienți constând din produse denumite ca aparținând domeniului „cofetărie publicitară”.
Compania britanică Saxoprint și-a lărgit gama de produse, din categoria de material publicitar- cadouri clienți propunând „cofetărie publicitară”, notează publicația specializată Graphiline Astfel, pentru fidelizarea clienților săi, care achiziționează ultimele noutăți, există posiblitatea descărcării online a fișelor tehnice și a proiectelor utilizate la fabricarea și tipărirea produselor. Și clienții au de unde alege: sunt oferite 500 de loturi de produse personalizate (fiecare lot comandat însemnând 5.000 de piese). se pot comanda dulciuri de toate felurile: bomboane, tablete, pastile pentru gât, figurine de ciocolată, steluțe cu scorțișoară și multe, multe altele.
Cel mai atractiv produs al companiei este calendarul de Advent (la catolici, Adventul desemnează perioada celor patru săptămâni care preced Crăciunul) cu 24 de căsuțe personalizabile, în care sunt plasate produse de cicolată. Toate produsele de la Saxoprint vin insoțite de informații care descriu procesul de tipărire utilizat, precum și compoziția dulciurilor. (R.C.)

*Citește și: Imprimantă-frapieră pentru Moet

Similar Posts:

71 recommended
comments icon1 comment
1 notes
820 views
bookmark icon

One thought on “„Cofetărie publicitară”, prin calendare de Advent

    Write a comment...