Default

JJ Displays a ales să-și dubleze capacitatea de producție prin achiziția unui utilaj de fabricație românească

• Bookmarks: 46 • Comments: 1749


Considerat cel mai important producător exclusiv de display-uri din România, Zsolt Rudnyanszky, directorul general al companiei JJ Displays ne-a declarat, în cadrul unui interviu acordat revistei Print Magazin, despre noua gamă de produse lansate recent. Pentru diversificarea și creșterea capacității de producție, a ales un router românesc. JJ Displays a acordat întreaga încredere producătorului român,  Intelligent Labs, achiziționd un router hibrid cu comandă numerică, din seria RK.

 Romulus Cristea

„Flexibilitatea, prețul și service-ul au fost cele trei criterii principale în motivarea deciziei de achiziție a utilajului”.

Ce planuri aveți pentru anul 2017?

Avem proiecte de anvergură, foarte curajoase. Vă pot dezvălui unul dintre ele. Am decis să dezvoltăm aplicații dedicate din gama Sport Displays în care publicul țintă sunt sportivii de toate categoriile și vârstele. Este o experiență nouă mai ales că vânzările se fac online pe platforma Sport-displays.ro. Evident această noua abordare nu va afecta aplicațiile de producție publicitară, mai ales că folosim aceleași utilaje si aceeasi specialiști. Reușim să creștem și să dezvoltăm nișe noi datorită echipei JJ Displays și a spiritului creativ încurajat întotdeauna. Nu alergăm după bani ci lăsăm ca ei să alerge după noi (…)

Zsolt Rudnyanszky este și președinte al Asociației Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate – APIIP.

Interviul integral îl puteti citi în ediția tipărită a revistei Print Magazin

*Citește și: Principala preocupare a producătorilor din industria de ambalaje vizează garantarea securității alimentare

Similar Posts:

46 recommended
comments icon1 comment
1 notes
749 views
bookmark icon

One thought on “JJ Displays a ales să-și dubleze capacitatea de producție prin achiziția unui utilaj de fabricație românească

    Write a comment...