Analiza

Idei si solutii noi la Print & Sign si Gifts Show

• Bookmarks: 38 • Comments: 3598


15-18 mai 2013, Romexpo

Print & Sign 2013

Cele mai noi tehnologii, echipamente si produse din lumea tiparului si a signalisticii vin sa cucereasca piata productiei publicitare, intre 15-18 mai, la Romexpo. Print & Sign 2013 anunta prezenta unor nume mari din industrie: Mons Medius, Dacora Print, Geko Comert, Bos Life, Total Media, IML, 1 Iunie, Sama Consul, Advanced Production Print Partner Canon, Pin plus Pin, Marins Balkans sunt printre producatorii si importatorii care doresc sa suprinda audienta cu o gama larga de solutii tehnologice.

IMG_3036

Vedetele expozitiei vor fi nou lansatele echipamente, cu functii performante si optiuni dintre cele mai diverse, editia din acest an reunind cele trei mari segmente ale industriei de tipar: offset, digital si flexo, precum si reprezentantii industriei de signalistica.

Evenimentul este unul de neratat pentru producatorii publicitari, reprezentantii agentiilor de publicitate, arhitectii, precum si oamenii de decizie din companiile aflate în legatura directa cu productia publicitara.

Print & Sign le ofera tuturor aplicatii, solutii si idei noi pentru un business de succes.

IMG_3020

Gifts Show 2013

Ca in fiecare an, in paralel cu targul dedicat industriei de tipar si signalistica, va avea loc un alt eveniment cu tradiţie. Gifts Show este singura expozitie din România dedicata exclusiv sectorului de obiecte promotionale si cadourilor corporate.
Printre companiile care si-au manifestat intentia de participare se numara: DreamPen, Bograve, Softrom, Nine To Six Advertising, Colectia Unika, Fevrodest Grup, Art Lux, Giotto Advertising, Infinity Trophy.

Expozantii aduc la targ cele mai ingenioase produse si cele mai creative solutii cu care spera sa cucereasca vizitatorii – specialistii din marketing, PR sau advertising, reprezentanti ai protocolului de stat etc.

In functie de profilul de activitate, companiile se pot inscrie la unul dintre cele doua evenimente, pana la data de 15 aprilie 2013.

IMG_3045

Similar Posts:

38 recommended
comments icon3 comments
3 notes
598 views
bookmark icon

0 thoughts on “Idei si solutii noi la Print & Sign si Gifts Show

    Write a comment...