Eveniment

Spațiul expozițional Print & Sign – suplimentat cu 1.500 de metri pătrați

• Bookmarks: 20506


PRINT & SIGN – singura expoziție din România dedicată industriei de tipar și semnalistică publicitară, anunță suplimentarea spațiului expozițional cu un pavilion mobil de 1.500 de metri pătrați.

Decizia vine ca urmare a ocupării în totalitate a spațiului din cadrul Pavilionul Central Romexpo. Ediția de anul acesta a Print & Sign se anunță printre cele mai reușite din ultimii ani prin numărul de firme expozante și suprafața de expunere înregistrate până în acest moment.

Pavilionul mobil va găzdui, printre altele, companiile producătoare de hârtie, importatorii de echipamente de tipar digital și offset, precum și distribuitorii de consumabile.

PRINTMAN, unul dintre cei mai mari distribuitori de pe segmentul materialelor tipografice din România, și-a anunțat deja participarea la PRINT & SIGN cu un stand de 150 de metri pătrați ce va fi amplasat în pavilionul mobil.

În plus, la ediția de anul acesta a târgului va fi inaugurat un nou sector denumit MEGA SHOP-UL de APLICAȚII, destinat exclusiv producătorilor din industria tiparului și a producției publicitare.

În MEGA SHOP-UL de APLICAȚII vor fi prezentate cele mai creative și inovatoare aplicații pentru industria tiparului și a producției publicitare.

Toti producătorii din industia tiparului și a producției publicitare care se înscriu în MEGASHOP-ul de APLICAȚII beneficiază de prețul promotional de 399 EURO + TVA pentru standul standard de 6 metri pătrați, de pagină de prezentare în catalogul expoziției și de menționare pe site-ul oficial – www.printsign.ro, dacă au producția publicitară sau tiparul incluse în obiectul de activitate.

PRINT & SIGN 2014 are loc între 24 și 27 septembrie în Centrul Expozițional Romexpo, Pavilionul Central, împreună cu Gifts Show – târgul dedicat industriei de obiecte promoționale.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
506 views
bookmark icon

Write a comment...