Stiri

Print & Sign revine cu un nou concept

• Bookmarks: 23542


Print & Sign, singura expoziție din România dedicată industriei de tipar (digital, 3D, offset, flexo) și signalistică se organizează în perioada 24 – 27 septembrie 2014, în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO. Evenimentul este organizat de EUROEXPO și ROMEXPO și se va desfășura în Pavilionul Central.

Concept inovator

Print & Sign aduce in 2014 un set complet de idei noi și un concept inovator care au ca obiectiv explorarea tuturor direcțiilor din domeniul printului. Prin participarea la târg puteți afla în detaliu cum arată viitorul acestei industrii și cum va puteți adapta schimbărilor prevăzute de specialiști. Cele 4 zile de expoziție vor prezenta cele mai noi oportunități de dezvoltare în diferite segmente de piață pentru industria de tipar. Târgul va reflecta în amănunt adevăratele nevoi ale domeniului pe care îl reprezintă, adresandu-se inclusiv clienților finali.

De asemenea, Print & Sign 2014 își propune să implice activ toate segmentele vizate – producători, agenții, mari consumatori de publicitate – pentru implementarea unei serii de evenimente interactive care să furnizeze un conținut relevant și inspirator pentru reprezentanții industriei. Târgul va combina spectacolul expozițional cu o componentă de sine stătătoare de evenimente conexe, punând un accent important pe cele mai recente inovații – în materie de echipamente și aplicații – din industria de tipar.

Participanți la Print&Sign

La eveniment sunt invitate să expună companii producătoare sau distribuitoare de echipamente, consumabile, accesorii, materiale și servicii pentru imprimare:

► digitală, 3D, offset și flexo;

► serigrafie, tampografie, gravură;

► signalistică indoor și outdoor;

► signalistică cu neon/ lumină.

De asemenea, la târg vor fi prezente și companii distribuitoare de echipamente fotografice, papetărie – birotică, dar și publicații și asociații de profil.

Vizitatorii-țintă sunt reprezentați de:

► case de producție publicitară;

► case de imprimare wide-format;

► case de signalistică indoor și outdoor;

► tipografii;

► producători de ambalaje;

► producători de etichete;

► agenții de publicitate (outdoor managers, creative directors, production managers);

► designeri de interior, arhitecți;

► consumatori finali.

 

Print & Sign se va desfățura în paralel cu Gifts Show, târgul de obiecte promoșionale, și Expo Plast, expoziția dedicată industriei de prelucrare a maselor plastice din România. Evenimentul este sprijinit de Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP) și de Asociația Tipografilor “Transilvania” (ATT).

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
542 views
bookmark icon

Write a comment...