Eveniment

Ce firme străine s-au înscris la Print&Sign

• Bookmarks: 18 • Comments: 1802


Cei mai mari reprezentanţi ai industriei poligrafice şi de producţie publicitară din România se reunesc la marea expoziţie Print&Sign, care va avea loc la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie 2011.

Importatori şi distribuitori de echipamente dedicate tiparului offset, digital şi flexo, de materiale şi consumabile indispensabile campaniilor publicitare, vor expune la Romaero Băneasa cele mai noi modele din industrie, multe în premieră pentru piaţa românească.

La Print&Sign vor fi prezente şi companii de peste hotare, din ţări precum Germania, Polonia, Italia, Ungaria sau Turcia, care vor testa pentru prima dată piaţa de profil din România.

Germania este reprezentată de două companii: Sachsen Fahnen, care este cunoscută pe piaţă pentru echipamente de imprimare şi aplicaţii indoor şi outdoor şi Mountek, care distribuie echipamente de tipar digital.

Din Polonia, va ajunge la Romaero Băneasa și Noex. Firma distribuie echipamente de imprimare, aplicaţii indoor şi outdoor şi funcţioneaza şi ca agenţie de publicitate pe piaţa poloneză.
Italia va fi prezentă la Print&Sign prin Carlo Gasperini, companie care va aduce echipamente finisare, folio/embosare, sisteme de tăiere, gravare şi perforare.

Din Ungaria s-a înscris Globe Master, firmă care distribuie echipamente de tipar digital, materiale, consumabile şi accesorii.

Și, nu în ultimul rând, Turcia va fi reprezentată la Print&Sign de către Dijirex Reklam Urunleri, care distribuie echipamente de tipar digital, de semnalistică indoor şi outdoor, de finisare, de gravură, cât şi materiale, consumabile şi accesorii.

Print&Sign va fi organizat la Romaero Băneasa, în cadrul a două pavilioane cu o suprafaţă totală de peste 9000 de metri pătraţi. Pe lângă suprafaţa generoasă, expoziţia oferă parcare gratuită, precum şi o sală de evenimente cu toate dotările tehnice necesare, unde vor avea loc conferinţe, seminarii şi mese rotunde pentru reprezentanţii industriei.

Pe website-ul www.printsign.ro veţi putea afla toate detaliile importante despre expoziţie şi veți putea citi ştiri şi interviuri cu managerii companiilor expozante.

Print&Sign este o marcă Euroexpo Trade Fairs, lider privat în organizarea de târguri şi expoziţii în România.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon1 comment
1 notes
802 views
bookmark icon

One thought on “Ce firme străine s-au înscris la Print&Sign

    Write a comment...