Eveniment

Print&Sign 2011- peste 85% din suprafaţă ocupată

• Bookmarks: 26663


Print&Sign 2011, expoziţia dedicată industriei tipografice şi de producţie publicitară, revine în septembrie cu o nouă ediţie.

Toate sectoarele tiparului, de la offset la digital şi flexo, vor fi prezente la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat o dată la doi ani.

Tradiţia acestei expoziții și profesionalismul companiei organizatoare, Euroexpo Trade Fairs, au făcut ca la sfârşitul lunii mai, cu patru luni înaintea debutului evenimentului, peste 85% din spaţiu să fie rezervat.

Companii mari din industria tipografică şi de producţie publicitară şi-au anunţat deja participarea la Print&Sign.

Timp de patru zile, vizitatorii specialişti vor găsi la Romaero Băneasa atât echipamente de ultimă generaţie, consumabile și accesorii, cât şi seminarii şi conferinţe.

“Pentru ediţia din acest an am ales o nouă locaţie de desfăşurare, Romaero Băneasa, care îndeplineşte toate condiţiile unui eveniment B2B. Pentru Print&Sign sunt deja rezervate două pavilioane expoziţionale, cu suprafaţa totală de 9.000 metri pătraţi. Suntem bucuroşi să îi avem alături pe cei care au participat şi la ediţiile anterioare, dar şi companii noi, care au înțeles că Print&Sign e o expoziţie la care este indicat să participi”, declară Daniela Tarsay, Deputy General Manager Euroexpo Trade Fairs.

Înscrierile la Print&Sign se mai pot face până pe data de 30 iunie 2011. Mai multe informaţii, pe website-ul www.printsign.ro.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
663 views
bookmark icon

Write a comment...