Eveniment

Euroexpo Trade Fairs organizează Print&Sign 2011

• Bookmarks: 30557


Euroexpo Trade Fairs organizează o nouă ediţie a Print & Sign, singura expoziţie din România dedicată industriei poligrafice şi producţiei publicitare.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 21-24 septembrie, la Romaero Băneasa, locaţie situată în zona de business a Bucureştiului , în imediata apropiere a aeroportului Aurel Vlaicu,un spatiu expoziţional ce oferă multiple avantaje expozanţilor şi vizitatorilor.

Pentru această ediţie organizatorii preconizează o creştere a numărului de expozanţi, de aproximativ 20% faţă de ediţia anterioară, din 2009. În acest sens, potenţialii expozanţi vor beneficia de un spaţiu generos de 9000 mp. La Print & Sign sunt aşteptate să expună cele mai noi tehnologii în domeniu atât companii naţionale, cât şi internaţionale.

Print & Sign se desfăşoară o dată la doi ani şi reuneşte industria tiparului digital, cea de offset şi flexo. În 2010 a avut loc Digital Print & Sign, eveniment dedicat doar industriei de tipar digital si semnalistică, la care au participat 130 de companii şi peste 6000 de vizitatori.

Print & Sign este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top în sfera organizării de târguri şi expoziţii. Euroexpo Trade Fairs a lansat în ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Baby Boom Show, Wellness Show şi Cleaning Show.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
557 views
bookmark icon

Write a comment...