Stiri

Digital Print & Sign 2012 revine în Complexul Romexpo

• Bookmarks: 26530


Începând cu acest an, târgul „Digital Print & Sign” va fi organizat de Euroexpo în parteneriat cu Romexpo și se va muta în cea mai mare locație destinată manifestărilor expoziționale din Romania, Complexul Romexpo, se anunță într-un comunicat al companiei Euroexpo Trade Fairs. De asemenea, odată cu schimbarea spațiului de desfășurare, expoziția specializată „Digital Print & Sign” își va aștepta vizitatorii într-o nouă perioadă: 19 – 22 septembrie 2012.

Foto: ©2012 Titi Amzăr/Print Magazin

La eveniment sunt așteptate să participe companii producătoare sau distribuitoare de echipamente, consumabile și materiale pentru imprimare, software, dar și furnizori de servicii pentru grafică, tipar digital și signaletică.

Târgul se va desfășura în paralel cu Gifts Show, singurul eveniment expozițional dedicat pieței de obiecte promoționale din România, care se adresează specialiștilor în comunicare și marketing.

Perioada de înscrieri la eveniment este în plină desfășurare, companiile interesate putând afla mai multe detalii pe site-ul www.printsign.ro.

(Sursă: Euroexpo Trade Fairs)


Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
530 views
bookmark icon

Write a comment...