Analiza

Digital Print & Sign pregătește deja ediția din 2012

• Bookmarks: 18409


Expoziția va avea loc între 3 și 6 octombrie, fiind găzduită tot de Romaero Baneasa, pe o suprafață de 6.000 metri pătrați, și va fi dedicată în exclusivitate domeniului digital.

La eveniment sunt așteptate companii producătoare și distribuitoare de echipamente, consumabile, materiale pentru imprimare, software, dar și furnizori de servicii pentru grafică, tipar digital și semnalistică. Digital Print&Sign este organizat o dată la doi ani și s-a dezvoltat ca o secțiune distinctă a târgului dedicat industriei de tipar (digital, offset si flexo) și semnalisticii, respectiv Print&Sign. Organizatorii au anunțat că înscrierile sunt deja deschise.

Vizitatorii targetați sunt reprezentați de persoane de decizie din cadrul companiilor producătoare de print digital, reprezentanți de marketing din companii mari și medii, precum și agenții de publicitate și reprezentanţi ai departamentelor de marketing din companii medii şi mari.

Data limită de înscriere este 31 iulie 2012, conform informațiilor de pe site-ul evenimentului, www.printsign.ro.

Organizat de Euroexpo și susținut de Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP), evenimentul are ca principal scop stimularea industriei de tipar prin oferirea unui cadru de întâlnire între profesioniști și de expunere a celor mai noi produse și servicii. Digital Print&Sign este organizat în paralel cu Gifts Show, eveniment dedicat industriei de obiecte promoționale, și Expo Plast, expoziție pentru industria de mase plastice.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
409 views
bookmark icon

Write a comment...