Stiri

Euroexpo a lansat Digital Print & Sign 2012

• Bookmarks: 24506


Digital Print & Sign 2012, cea mai mare expoziție din România dedicată tiparului digital și signaleticii, va fi organizat de Euroexpo Trade Fairs în perioada 3 – 6 octombrie 2012, la Romaero Baneasa. Conform organizatorului Euroexpo, ediția din 2012 a târgului se va desfășura pe o suprafață expozițională de 6.000 metri pătrați și va fi dedicată în exclusivitate domeniului digital.

La eveniment sunt așteptate să participe companii producătoare și distribuitoare de echipamente, consumabile, materiale pentru imprimare, software, dar și furnizori de servicii grafice și tipar digital.

Publicul vizat de acest târg este reprezentat de persoane de decizie din cadrul companiilor producătoare de print digital, reprezentanți de marketing din companii mari și medii, precum și agenții de publicitate.

„Este un domeniu care se dezvoltă de la an la an. Suntem convinși că ediția din 2012 va aduce foarte multe noutăți pe piața din România. Invităm companiile din industrie să folosească aceasta oportunitate pentru ași prezenta cele mai recente tehnologii”, a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct Euroexpo.

Digital Print&Sign este organizat o dată la doi ani, dezvoltându-se ca o secțiune distinctă a Print & Sign – cel mai mare târg local dedicat industriei tipografice (digital, ofset și flexo) și signaleticii.

Organizat de Euroexpo și susținut de Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP), evenimentul are ca principal obiectiv stimularea industriei grafice prin oferirea unui cadru de întâlnire între profesioniști din domeniu, de expunere a celor mai noi produse și servicii, expoziția fiind sprijinită de o campanie de promovare fără precedent pentru un târg de acest profil.

Echipa Euroexpo a lansat în ultimii 8 ani evenimentele expoziționale Print&Sign, Salonul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii (SIM), Gifts Show, Luxury Show, Wellness Show, Baby Boom Show, Expo Plast sau Cleaning Show.

(Sursă: Euroexpo Trade Fairs)


Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
506 views
bookmark icon

Write a comment...