Eveniment

10% discount pentru membrii APIIP la Print&Sign şi Gifts Show

• Bookmarks: 33757


Companiile membre ale Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP) beneficiază de un discount de 10% pentru închirierea unui stand în cadrul expoziţiilor Print&Sign şi Gifts Show. Aceste beneficii se datorează parteneriatului de lungă durată pe care APIIP îl are cu Euroexpo Trade Fairs, compania organizatoare a celor două evenimente.

“Suntem încântaţi de colaborarea strânsă pe care o avem cu APIIP şi venim astfel în întâmpinarea membrilor asociaţiei care doresc să participe la cele două expoziţii. Print&Sign va reuni anul acesta toate sectoarele tiparului – offset, digital şi flexo – astfel că participarea la eveniment este aproape un must pentru reprezentanţii industriei.

La rândul ei, expoziţia Gifts Show îşi aşteaptă expozanţii cu un concept nou – Atelierul de idei-, unde companiile producătoare şi importatoare de obiecte promoţionale vor avea ocazia să prezinte cele mai noi colecţii publicului specialist”, declară Daniela Tarsay, Deputy General Manager Euroexpo Trade Fairs.

Înscrierile la Print&Sign si Gifts Show se mai pot face până la data de 30 iunie 2011. Mai multe informaţii, pe website-urile www.printsign.ro şi www.giftsshow.ro.

Print & Sign 2011, expoziţia dedicată industriei tipografice şi de producţie publicitară, şi Gifts Show, evenimentul B2B dedicat industriei de obiecte promoţionale, au loc la Romaero Băneasa în perioada 21-24 septembrie.

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
757 views
bookmark icon

Write a comment...