Eveniment

Obiecte promoţionale realizate pe loc, la Gifts Show

• Bookmarks: 23 • Comments: 1526


La Gifts Show, expoziţia dedicată industriei de obiecte promoţionale, companiile expozante vor avea ocazia să ofere sesiuni live de producţie a obiectelor promoţionale.

Totul va avea loc graţie proiectului “Fabricat în România”, lansat în cadrul expoziţiei organizate în perioada 21-24 septembrie, la Romaero Băneasa.

Timp de patru zile, într-un spaţiu pus la dispoziţie gratuit de către organizatori, companiile expozante vor avea ocazia să creeze pe loc, în faţa publicului, produse destinate campaniilor de marketing şi PR.

Scopul proiectului “Fabricat în România” este acela de a demonstra că producătorii români aduc pe piaţă produse de calitate, iar publicul vizitator va înţelege complexitatea paşilor tehnologici urmaţi în conceperea obiectelor promoţionale.

Înscrierile sunt în plină desfăşurare. Companiile interesate să intre în programul “Fabricat în România” sunt așteptate să îşi rezerve intervalul orar dorit, contactând directorul de proiect al expoziţiei la giftsshow@euroexpo.ro.

“Fabricat în România” face parte din conceptul “Atelierul de Idei”, în jurul căruia este organizată ediţia din acest an a târgului Gifts Show. Conceptul include şi seminarii de comunicare prin obiecte promoţionale şi lansarea colecţiei toamnă-iarnă 2011.

Gifts Show, expoziţie dedicată industriei de obiecte promoţionale, va avea loc la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie, concomitent cu Print&Sign, expoziţie pentru industria tipografică şi de producţie publicitară.

Ambele evenimente sunt organizate de Euroexpo Trade Fairs.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon1 comment
1 notes
526 views
bookmark icon

One thought on “Obiecte promoţionale realizate pe loc, la Gifts Show

    Write a comment...