Eveniment

Demonstraţii live şi proiecţii multimedia la Gifts Show

• Bookmarks: 21518


Una din principalele atracţii ale expoziţiei Gifts Show, dedicată industriei de obiecte promoţionale, o reprezintă, cu siguranţă, proiectul “Fabricat în România”, lansat cu scopul de a susţine calitatea obiectelor promoţionale realizate de producătorii români.

Proiectul va reprezenta o ocazie pentru public să descopere paşii tehnologici urmaţi de producători atunci când fabrică, atât cu ajutorul echipamentelor cât şi manual, produsele destinate campaniilor de marketing.
Vizitatorii pot afla astfel ce presupune fiecare etapă a procesului de producţie a unui obiect promoţional, de la tehnologia folosită şi până la timpii efectivi de lucru. Pentru clienţi, va fi o bună oportunitate de a înţelege de ce comenzile pentru asemenea produse nu pot fi făcute de azi pe mâine.

“Vrem ca oamenii de producţie din agenţii să afle că şi Romania are un cuvânt de spus în acest domeniu şi că nu doar cataloagele de promoţionale sunt soluţia pentru tot. În egală măsură dorim ca oamenii de marketing din companii să înţeleagă faptul că în Romania se pot produce cadouri, agende, obiecte corporate la cele mai înalte standarde de calitate şi preţuri mai bune decât în Europa”, declară Nina Tudor, managerul Unika Atelier, una din companiile înscrise la “Fabricat în România”.

O ocazie unică vor avea şi cei care vor să înveţe o meserie. Specialiştii vor putea oferi explicaţii şi sfaturi celor interesaţi de acest domeniu, mai ales că vor avea la îndemână un întreg sistem multimedia cu ajutorul căruia vor putea proiecta înregistrări video sugestive pentru procesele tehnologice urmate.
Proiectul “Fabricat în România” este adresat tuturor firmelor producătoare din ţară cărora li se oferă ocazia de a-şi demonstra măiestria şi eficienţa în realizarea obiectelor promoţionale, în timpul expoziţiei Gifts Show, într-un interval orar rezervat în prealabil.

Gifts Show, expoziţia dedicată industriei de obiecte promoţionale, va avea loc la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie 2011.

Mai multe detalii pe www.giftsshow.ro

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
518 views
bookmark icon

Write a comment...