Eveniment

Gifts Show lansează Atelierul de idei!

• Bookmarks: 24469


Ce obiect promoțional să alegi pentru a impresiona un partener de afaceri astfel încât să fii sigur că nu vei da greș? Cu ce să deschizi uşile unei colaborări de business? Ce obiect ar reprezenta cel mai bine succesul de care se bucură compania ta? Ce cadou să alegi care să se potrivească strategiei de marketing? Iată câteva întrebări la care mulți dintre noi caută răspuns. Din acest motiv, la Gifts Show 2011, lansăm Atelierul de idei. Un concept cu trei componente unite de o singură idee: inovaţia!

Seminarii de comunicare prin obiecte promoţionale
Vizitatorii vor pleca de la Gifts Show cu ponturi şi cu mai multă încredere în comunicarea cu partenerii de afaceri. Invitaţi cu renume vor prezenta noile tendinţe în comunicarea prin obiecte promoţionale.

Vor avea loc seminarii ţinute de speakeri cu experienţă şi specialiști în comunicare. Cu această ocazie, companiile expozante vor putea prezenta studii de caz şi idei pentru campanii de succes.

Fabricat în Romania
Gifts Show sprijină producţia internă şi lansează proiectul “Fabricat în Romania”. Vă invităm în atelierul de producţie din cadrul târgului, să aflaţi cum se fabrică produsele promoţionale autohtone. Scopul acestui proiect este acela de a susţine producătorii din România, dar şi de a informa publicul avizat şi nu numai, asupra procesului de fabricare.

În zona special amenajată pentru proiectul “Fabricat în România”, firmele producătoare vor avea ocazia să realizeze pe loc obiecte promoţionale, în fata audienţei.

Se pot înscrie doar firmele expozante. Acestea vor folosi echipamentele proprii. Pentru a rezerva un anumit interval orar în timpul demostraţiilor din zona “Fabricat în România”, vă rugăm să trimiteţi o cerere scrisă pe adresa giftsshow@euroexpo.ro, până la data de 15 august 2011.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
469 views
bookmark icon

Write a comment...