Stiri

Gifts Show 2014: 24 – 27 septembrie, Romexpo

• Bookmarks: 25517


Gifts Show, unicul eveniment dedicat industriei de obiecte promoționale din România, va avea loc în perioada 24 – 27 septembrie 2014, în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO. Târgul este organizat de EUROEXPO și ROMEXPO și se va desfășura în Pavilionul Central.

„Gifts Show revine în forță în 2014, când va premia cele mai surprizătoare și creative campanii ale anului viitor și va da startul celor de Crăciun. La târgul de obiecte promoționale vom prezenta noutățile anului 2015, cele mai recente colecții, precum și cele mai eficiente direcții.

Impactul mesajelor publicitare crește exponențial atunci când acestea se adresează tuturor simțurilor, iar la Gifts Show le vom include pe toate. Fiind unul dintre cele mai importante unelte ale unui brand, produsul promoțional trebuie să acționeze pe mai multe direcții, astfel încât impactul asupra celor 5 simțuri să creeze o percepție cât mai completă asupra brandului. În 2014, vom pune un accent deosebit pe produsele ”5 din 5”, prin evenimente și programe special dedicate acestora!”, anunță organizatorii într-un comunicat.

Expoziția va reuni producători și importatori de produse din sfera promoționalelor și va prezenta publicului vizitator cele mai noi colecții în domeniu. Vizitatorii vizați sunt reprezentați de specialiști în marketing și PR în cautare de idei noi pentru campaniile de fidelizare a clienților și a partenerilor de afaceri.

Gifts Show va beneficia de o campanie de promovare intensă și eficiență, bucurându-se de sprijinul celor mai importante canale media, precum și de parteneriate cu publicații print și online de specialitate.

 

Evenimentul se va desfășura în paralel cu Print & Sign, târgul dedicat industriei de tipar și signalistică, și Expo Plast, expoziția dedicată industriei de prelucrare a maselor plastice din România. Gifts Show este sprijinit de Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP).

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
517 views
bookmark icon

Write a comment...