Eveniment

Print&Sign şi Gifts Show gata de start! Cum obţin o invitaţie?

• Bookmarks: 20 • Comments: 1532


Numărătoarea inversă a început! Mai sunt doar cinci zile până la deschiderea oficială a evenimentelor Print&Sign şi Gifts Show!

Târgul de tipar şi producţie publicitară şi cel dedicat industriei de obiecte promoţionale sunt organizate de Euroexpo Trade Fairs, în două pavilioane din incinta Romaero Băneasa (Bd. Ficusului 44, sector 1, Bucureşti).
Se anunţă două evenimente în cadrul cărora noutăţile şi lansările îi vor răsfăţa zilnic pe vizitatori.

La Print&Sign se vor expune echipamente, accesorii şi consumabile de tipar digital, offset şi flexo, iar la Gifts Show, cea mai nouă colecţie de obiecte promoţionale.

Intrarea la cele două târguri, derulate în perioada 21-24 septembrie, este gratuită, dar se face doar pe baza invitaţiei sau a înregistrării la punctul special de la intrarea în pavilioanele expoziţionale Romaero Băneasa.
Ca vizitator specialist, puteţi descărca gratuit invitaţia on-line. Iată paşii pe care trebuie să îi urmaţi:

Accesaţi site-urile oficiale al expoziţiilor, www.printsign.ro, respectiv www.giftsshow.ro.

Completaţi formularul cu datele personale (nume, prenume, firma, funcţie, oraş, telefon, email, website).
Odată completat formularul, veţi primi pe email invitaţia cu care, printată, veţi putea intra la evenimentele de la Romaero Băneasa.

Organizatorii intenţionează prin acest sistem de înregistrare să filtreze publicul vizitator, astfel încât Print&Sign şi Gifts Show să reprezinte o platformă unică de comunicare între profesionişti.

Print&Sign şi Gifts Show sunt două mărci Euroexpo Trade Fairs, companie de top în domeniul organizării de târguri şi expoziţii în România.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon1 comment
1 notes
532 views
bookmark icon

0 thoughts on “Print&Sign şi Gifts Show gata de start! Cum obţin o invitaţie?

    Write a comment...