Stiri

De ce este Romaero o locație bună pentru Print&Sign și Gifts Show?

• Bookmarks: 26568


Print&Sign, expoziția dedicată industriei poligrafice și producției publicitare, și Gifts Show, târgul dedicat industriei de obiecte promoționale, vor fi organizate anul acesta la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie.

Edițiile din acest an ale cunoscutelor evenimente sunt astfel organizate într-o nouă locație care oferă o serie de beneficii atât expozanților, cât și vizitatorilor.

Avantajele locației Romaero:

– complexul este situat în zona de business a Bucureștiului, lângă Aeroportul Internațional București Băneasa – „Aurel Vlaicu”;

– oferă o logistică foarte bună;

– în perioada expozițională, locația Romaero va fi foarte bine semnalizată prin: bannere, panouri și steaguri;

– pavilioanele expoziționale sunt înalte, beneficiind de lumină naturală;

– expozanții și vizitatorii nu vor fi deranjați de scări, obstacole sau stâlpi de susținere;

– parcare gratuită în imediata apropiere a pavilioanelor;

– la intrarea în expoziție va exista un sistem de înregistrare care va filtra fluxul de vizitatori;

– în interiorul și în exteriorul pavilioanelor vor exista cafenele și restaurante;

– organizatorii pun la dispoziția firmelor expozante săli de conferințe cu toate dotările necesare;

– internet wireless gratuit.

Avantajele Romaero au fost evidențiate și în cazul primelor expoziții pe care Euroexpo Trade Fairs le-a organizat în acest an la Romaero Băneasa.

Ediția de primăvară a Baby Boom Show, târgul pentru copii și viitoare mămici, a fost deosebit de apreciată. Expozanții au considerat evenimentul drept unul dintre cele mai bine organizate până acum în România. Chiar dacă s-a desfășurat în premieră la Romaero Băneasa, Baby Boom Show a avut peste 14.000 de vizitatori, mai mulți decât în cazul altor expoziții de acest gen organizate în România.

La Cleaning Show, expoziția internațională pentru curățenie profesională, industrială și domestică, au participat mii de vizitatori targetați. Specialiștii din industrie au apreciat locația, calitatea standurilor, zona de demonstrații construită în pavilion, precum și parcarea gratuită din curtea Romaero.

Concomitent cu Print&Sign și Gifts Show, la Romaero Băneasa va fi organizată, în premieră, Expo Plast, expoziție internațională de produse din materiale plastice, echipamente și tehnologii. Alăturarea celor trei evenimente a fost bine-venită pe piață, fiind considerate domenii complementare.

Dat fiind succesul înregistrat de Baby Boom Show și Cleaning Show, Euroexpo Trade Fairs va organiza la Romaero Băneasa, începând cu luna septembrie, cinci noi expoziții: „SIM – Salonul Internațional de Mobilă”, Echipamente și Accesorii, Print&Sign, Gifts Show, Expo Plast și o nouă ediție Baby Boom Show.

Mai multe detalii despre Print&Sign și Gifts Show puteți găsi pe site-urile târgurilor www.printsign.ro, respectiv www.giftsshow.ro, sau contactați directorul de proiect la printsign@euroexpo.ro, respectiv giftsshow@euroexpo.ro.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
568 views
bookmark icon

Write a comment...