Eveniment

Print & Sign 2015 – la 85% din suprafata anului trecut, cu 6 luni inainte de deschidere

• Bookmarks: 40535


Print & Sign 2015, cel mai mare targ de tipar si signaletica din Romania, A INREGISTRAT UN RECORD: cu jumatate de an inainte de deschidere, suprafata confirmata doar in sectorul de echipamente a ajuns la 85% din nivelul suprafetei totale a editiei din 2014.

Vizual Print

Acest rezultat se datoreaza si numarului de companii care au confirmat deja prezenta la eveniment, dar si solicitarilor de standuri mai mari cu 25% ale unor companii, fiind o confirmare ca Print & Sign 2015 va fi o editie mai buna si mai spectaculoasa decat cea de anul trecut.

Print & Sign 2015 – Next Step, Next Level
Dupa atingerea obiectivului de anul trecut, de a organiza cea mai buna editie din ultimii 5 ani a Print & Sign, anul acesta trecem la nivelul urmator in dezvoltarea sectoarelor si instrumentelor de atragere a unei audiente cat mai mari si cat mai bine targetate, implementate in premiera pentru editia din 2014: Megashopul de Aplicatii, Business Match, Visitors Call Center.

Vom mentine insa si instrumentele cu traditie deja, care si-au dovedit eficienta de-a lungul anilor: Premium Clients, prin care vom aduce cei mai importanti clienti pentru dumneavoastra, care vor avea un statut si beneficii de clienti VIP si Print & Sign Party, un eveniment de socializare si networking de amploare, care va aduce impreuna furnizorii, producatorii, agentiile de publicitate si clientii finali.

O noutate absoluta pentru acest an este Expo Conferinta Pack Show, un eveniment dedicat sectorului de ambalaje si etichete din cadrul Print & Sign 2015.

Similar Posts:

40 recommended
comments icon0 comments
0 notes
535 views
bookmark icon

Write a comment...