Eveniment

Cu ce va fi prezentă Rubin la Print&Sign

• Bookmarks: 21513


Mai sunt mai puţin de două luni până la debutul marii expoziţii Print&Sign, care va avea loc la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie.

Rubin 2000 Import-Export Ltd., una dintre companiile expozante, îşi aşteapta clienţii cu noutăţi, dar şi cu echipamente şi materiale care s-au bucurat de un mare succes anul acesta. Vizitatorii vor descoperi la standul Rubin echipamente laser Trotec, materialele de gravură Rowmark şi ştampilele Trodat.

Rubin participă la Print&Sign după o perioadă prosperă. “Primul semestru al acestui an a adus companiei o creştere a activităţii cu 5%. Am câştigat noi clienţi atât de la start-up-uri, cât şi de la concurenţă. Anul acesta am vândut un nou echipament laser Trotec – Speedy 500, singurul laser Speedy 500 în producţie. Pentru semestrul 2 sperăm la o creştere de 5-10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar în anul 2012 cred că ne vom bucura de o creştere a activităţii, însă nu semnificativă”, declară Florin Radu Pantelimon, manager Rubin.

La Print&Sign s-au înscris companii atât din ţară, cât şi de peste hotare. Vor fi prezente firme din Germania, Italia, Ungaria şi Turcia, care vor testa pentru prima dată piaţa de profil din România.

Expoziţia Print&Sign, devenită deja o tradiţie pentru industrie, este organizată de Euroexpo Trade Fairs la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie 2011, şi se adresează tuturor segmentelor tiparului (offset, digital şi flexo).

Mai multe detalii despre acest eveniment pot fi aflate accesând www.printsign.ro.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
513 views
bookmark icon

Write a comment...