Eveniment

Cu ce vine Pin Plus Pin la Print&Sign

• Bookmarks: 25 • Comments: 1626


Mai sunt aproape două luni până la expoziţia Print&Sign, iar Pin Plus Pin, una dintre companiile expozante, se pregăteşte deja cu noi modele de echipamente, pe care le va prezenta miilor de vizitatori targetați.

“Ne dorim să prezentăm un model nou de printer, format mare, de la Challenger, printerul flatbad de la GCC, un nou cutting plotter și noi echipamente de gravare laser, tot de la GCC. De asemenea, sperăm ca până la expoziție să finalizăm negocierile cu câțiva noi furnizori de materiale”, declară Lavinia Pop, director comercial Pin Plus Pin.

La Print&Sign și-au mai confirmat prezența alte companii cu renume din industrie, precum Konica Minolta, Mozaik Consulting, Mons Medius, Geko, Printman, Adline Solutions, Sign & Display, Leykom, Xerox, Grup Transilvae, Total Media, Eurotop Grafix, Liftcon, Agressione și Primatehnic.

În perioada următoare vă vom anunța noutățile cu care aceste firme vor fi prezente la evenimentul de la Romaero Băneasa, organizat în perioada 21-24 septembrie 2011.
La Print&Sign s-au înscris și companii de peste hotare, din țări precum Germania, Italia, Ungaria și Turcia, care vor testa pentru prima dată piața de profil din România.

Expoziția Print&Sign, devenită deja o tradiție pentru industrie, este organizată de Euroexpo Trade Fairs, o dată la doi ani, și se adresează tuturor segmentelor tiparului (offset, digital și flexo).
În anii ”de pauză”, compania organizează Digital Print&Sign, expoziție dedicată tiparului digital și semnalisticii.

Mai multe detalii despre expoziția din 21-24 septembrie pot fi găsite pe www.printsign.ro.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon1 comment
1 notes
626 views
bookmark icon

One thought on “Cu ce vine Pin Plus Pin la Print&Sign

    Write a comment...