Eveniment

Întâlnirea membrilor Asociației Tipografilor Transilvania 12 aprilie 2019, Poiana Brașov

• Bookmarks: 611071


Pe 12 aprilie a avut loc la Poiana Brașov prima întâlnire ATT din 2019, eveniment găzduit de companiile cu sediul în zona Brașovului membre ale Asociației Tipografilor Transilvania: DISZ TIPO, DOLA COM, KPT, NAROTI MACHINERY, REMCO și SUFITECH. O altă gazdă a evenimentului a fost compania HT Print, membră a Patronatul Asociației Producătorilor și Importatorilor din Industria Publicitară.

Tematica acestei întâlniri a fost INDUSTRIA GRAFICĂ și ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE SPECIALITATE din România, iar prima parte a zilei a fost dedicată vizitei la sediile companiilor sus-menționate, în vreme ce a doua parte a zile a fost ocupată de o sesiune de prezentări și comunicări pe subiecte aferente temei.

În cuvântul de deschidere, David Istvan, președintele ATT, a prezentat companiile care au găzduit evenimentul și a trecut în revistă invitații întâlnirii: reprezentanți ai asociaților și organismelor implicate în dezvoltarea învățământului dual și de specialitate în România. Printre vorbitori au fost prezenți: Silviu Costea, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Daniela Croitoru din partea Școlii Profesionale Germane KRONSTADT, Daniela Țucanu, Inspector Inv. Profesional și Tehnic în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Gabriel Radu, Inspector de specialitate.

A doua parte a prezentărilor a fost compusă din prezentări tehnice și comerciale susținute de de Rob Hoving din partea GRUP TICO ROMANIA@VAN SON PRINTING, Keishi Okuhira și Petruț Florea care au prezentat soluțiile de finisare Uchida și Watkiss distribuite de Roel. Bogdan Vasilescu a prezentat portofoliul de soluții al Grup Transilvae, iar Dorin Pițigoi a prezentat seminarul cu titlul “Adobe Creative Cloud Educational – îmbinare de tehnologie și standarde pentru un proces educațional complet în Pre-Tipar.” Sesiunea de comunicări a fost încheiată de Lavinia Pop care a prezentat aplicații în design interior ale imprimării digitale.
Credit foto: devy.ro

Similar Posts:

61 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1071 views
bookmark icon

Write a comment...