Eveniment

One for the money, one for the show

• Bookmarks: 37647


Hewlett Packard și Grup Transilvae au dat startul lansărilor din acest an în România: într-un eveniment întins pe durata a două zile, showroom-ul Grup Transilvae a găzduit prezentarea celor două echipamente noi din portofoliul Hewlett Packard: HP DJ L26500 și HP DJ L28500

Latex, următoarea generație

În urmă cu 2 luni a avut premiera mondială echipamentului HP L26500, iar la sfârșitul lui ianuarie 2012 a fost lansat și modelul cu o lățime mai mare de imprimare, HP L28500. Ambele au fost prezentate, în premieră în România, în cadrul unui eveniment de două zile, între 16-17 februarie, la showroom-ul Grup Transilvae, partenerul HP pentru echipamentele de imprimare Sign&Display. Prima zi a fost rezervată clienților care dețin deja echipamente de imprimare bazate pe tehnologia latex, iar cea de-a doua, prospecților identificați de cele trei entități de distribuție ale HP pe această zonă: Grup Transilvae, Leykom și Dacora Print.

Din această clasificare, au rezultat două diferențe între cele două zile: una referitoare la audiență, cealaltă la structura și forma mesajului prezentat de către vorbitori. Surpriza plăcută pentru organizatori este aceea că, în ziua rezervată clienților noi, au fost prezente la eveniment cea mai mare parte a celor înscriși, ultimele dintre înscrieri înregistrându-se chiar în ziua precedentă. Prima zi a avut o atmosferă un pic mai detașată, care pare să fi provenit din atitudinea celor prezenți: reprezentanți ai companiilor cu ștate vechi în piață, posesori ai unor echipamente de imprimare HP Latex, pentru care, tehnologia latex nu mai prezintă niciun secret, astfel că prezentarea s-a axat mai mult pe diferențele structurale dintre noile echipamente și cele din generația anterioară.

Între cei prezenți s-a numărat și Florin Colceru, director general al Superprint, compania care a achiziționat primul HP L25500 din România. “Intenționez să extind activitatea către imprimarea de textile și, de aceea, cochetez cu ideea de a mai achiziționa un HP L26500”, și-a justificat acesta prezența la seminar. Prezentările lui Bogdan Vasilescu, director general al Grup Transilvae și Doru Stoican, au trecut în revistă portofoliul de produse HP pentru 2012, pentru ca, mai apoi, să detalieze diferențele dintre cele două echipamente nou-lansate și modelele care vor fi înlocuite de acestea.

HP Scitex XP 5500 imprimă cu 1 litru de cerneală o suprafață de 207mp

Modelul HP Scitex XP 2750, care este prezent în România în portofoliul companiei Sorel din Sibiu, va ieși anul acesta din fabricație. Ultimul model este disponibil la un preț promoțional de 149.000 euro

În numai doi ani, HP a vândut, la nivel mondial, 100 de echipamente FB7600, ajungând în acest moment să dețină o cotă de piață de 70% pe acest segment.

O cronică extinsă a evenimentului precum și un review al celor două echipamente prezentate puteți citi în varianta integrală a articolului din ediția ianuarie-februarie a revistei tipărite Universign.

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
647 views
bookmark icon

Write a comment...