Analiza

Design your wall

• Bookmarks: 531114


COALA cea mai noua gama de tapet personalizabil

Antalis, lider European in distributia de hartie, solutii de comunicare vizuala si packaging, a prezentat in cadrul evenimentului “Design your wall” solutii de materiale decorative, Coala WallDesign, o noua colectie pentru pereti potrivita nevoilor arhitectilor si designerilor.

Grup Transilvae, distribuitor in Romania al imprimantelor cu tehnologie HP Latex, a completat informatiile oferite in timpul prezentarilor prin demonstratii pe imprimanta HP Latex 360, plus sfaturi practice privind imprimarea materialelor Coala WallDesign: avantajele fiecarui material in parte si modul in care tehnologia HP Latex permite decorarea oricarui spatiu, indiferent daca vorbim despre spatii de birouri sau camera copiilor, prin faptul ca este eco-friendly.

dyw_antalis_07

“In acest an, vrem sa demonstram ca multitudinea de solutii pe care le putem oferi clientilor acopera orice tip de aplicatie sau tendinta: interior, exterior, pentru podele, pereti, temporare, pe termen lung, solutii de afisaj…oricare ar fi cerintele si bugetul, noi avem solutia” Gabriela Cristescu, Product Manager Visual Communication.

“Design your wall” sau cum orice perete poate deveni celebru prin personalizarea tapetului cu o textura unica (leather, brush sau sand) s-a adresat designerilor de interior si arhitectilor care isi pot imprima pe tapet orice idee.

Intr-un cadru altfel, intr-o sala de sport, “Revvolution”, unde se pot transforma chiar si obiceiurile nutritionale au vorbit despre transformarile spatiilor de interior, tendinte si cum se fac trendurile Adela Parvu, jurnalist home& deco si Andreea Muresan, designer de interior si profesor de design interior; despre texturi si tipuri de tapet Tony de Ruiter, Wallpaper Expert Sales & Support Sentec; iar despre tehnologia de imprimare HP Latex – Bogdan Vasilescu, General Manager Grup Transilvae.

Evenimentul s-a incheiat cu o serie de demonstratii care au aratat cat de repede si usor se poate imprima si monta un tapet cu orice idee pe care o are designerul si place beneficiarului final. Practic, tot ceea ce conteaza este ideea, aceasta putand fiind materializata cu usurinta cu ajutorul materialelor Coala WallDesign imprimate cu tehnologie HP Latex. Mai mult, tehnologia permite imprimarea unei game variate de materiale fara miros, fara emisii toxice periculoase, ce nu au nevoie de timp suplimentar de uscare, fiind gata de laminare sau alte prelucrari imediat ce ies din imprimanta.

Coala WallDesign Wallcoverings este gama digitala a materialelor imprimabile pentru decoratiuni interioare care transforma orice interior, de la locuinte, la birouri, aeroporturi, vitrine ale magazinelor si receptii. Produsele sunt disponibile intr-o varietate complexa de embosuri, finisaje si tipuri de aplicatii. Usor de aplicat si indepartat, acestea permit ca grafica si branduirea sa fie actuale pentru a urmari ultimele tendinte, dar si sezonalitatea.

Similar Posts:

53 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1114 views
bookmark icon

Write a comment...