Analiza

Mons Medius își etalează portofoliul de produse

• Bookmarks: 23563


Joi, 11 octombrie 2012, compania Mons Medius a organizat, la sediul său din București, un eveniment la care au participat aproximativ 50 de persoane, reprezentanți a companiilor de producție publicitară, în cadrul căruia au fost prezentate cele mai noi soluții pe care furnizorul de echipamente le propune clienților săi. Prezentarea a fost structurată în 4 părți în care reprezentanții Mons Medius au prezentat patru categorii de produse. Dab Cătăneț a prezentat gama de echipamente de imprimare AGFA, Laurențiu Iosipescu a punctat cele mai importante noutăți ale cutterelor flatbed Zund, iar Ioan Bălașa și Frank Elsner au trecut în revistă laminatorele lichide și soluțiile de software ERPA.

Portofoliul de echipamente de imprimare AGFA pe care le distribuie MonsMedius este foarte extins, acoperind aproape toată gama de aplicații din zona imprimării de format mare, dar cei prezenți au fost mult mai captivați de celelalte 3 prezentări, semn că, fie echipamente de imprimare nu mai au secrete pentru cei din branșă, fie agenda acestora de investiții nu le are în vedere în viitorul apropiat.

Cele mai apreciate prezentări care au atras și întrebări din partea celor prezenți au fost cele ale software-ului ERPA și ale soluțiilor de laminare Marabu pe care Mons Medius le distribuie în România. Eveneimentul a benefiaciat de prezența lui Frank Welte – specialist laminatoare Buerkle și a lui Frank Elsner – product manager ERPA, precum și a lui Gianni Robertazzi – product manager Marabu.

Un material mai amplu despre softurile ERPA veți putea citi în numărul 49 al revistei Universign.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
563 views
bookmark icon

Write a comment...