Stiri

Mons Medius prezintă Revo 2500W Pro

• Bookmarks: 52864


După succesul înregistrat de printerul digital HighJet 2500B instalat în decurs de numai doi ani în peste 100 de situri de producție din întreaga lume, Hanway propune producătorilor de ambalaje din carton ondulat un nou model, printerul Revo 2500W Pro, bazat pe aceleași principii constructive, dar mai rapid, mai versatil și complet automatizat.

Revo 2500W Pro folosește cerneală pigmentată pe bază de apă, având culori vii, rezistență la apă și la frecare, iar pe lângă setul standard CMYK permite în plus utilizarea a două culori speciale.

Grație celor trei rânduri de capete de imprimare industriale, viteza de print depășește 1.000 m2/oră, iar sistemele automatizate de încărcare și de preluare a colilor asigură un flux de lucru neîntrerupt și de volum important.

Flexibilitatea adusă de printerul Revo 2500W Pro este inegalabilă: pot fi imprimate toate tipurile de carton ondulat, inclusiv cele cu hârtie cretată, în policromie sau monocolor, în loturi de la câteva coli la sute sau chiar mii de coli pe lucrare, fără pregătire și fără pauze între lucrări.

Similar Posts:

52 recommended
comments icon0 comments
0 notes
864 views
bookmark icon

Write a comment...