Stiri

Agfa a lansat Oberon RTR3300

• Bookmarks: 59807


Agfa a anunţat lansarea unui nou echipament din portofoliul companiei de utilaje de print pe format mare inkjet.  Oberon RTR3300 este o maşină high end roll-to roll care, conform constructorului, combină productivitatea maximă cu uşurinţa la utilizare şi cu o gamă foarte variată de aplicaţii pe diverse materiale. Imprimanta vine în două versiuni, una în patru culori plus alb, cealaltă în şase culori, în funcţie de preferinţele şi necesităţile utilizatorului. În “express mode”, RTR3300 poate livra printuri la o viteză de 150 m/h, la aceeaşi calitate la care scoate lucrări cu 85 m/h, în “production mode”. Opţiunea dual roll permite folosirea a două role de câte 1,6 m fiecare, dublând, astfel, capacitatea de producţie.

“Când am dezvoltat Oberon, ne-am concentrat din nou pe combinaţia dintre productivitate extremă şi calitate extremă, pe lângă posibilitatea de a ajunge la cele mai mici consumuri de cerneală posibile şi la cele mai mici costuri de operare. Aceasta le oferă furnizorilor de servicii de tipar un avantaj competitiv ”, a spus Tom Vermeulen, Head of Sign & Display, Agfa. ”Acest nou echipament vine pe fondul a zeci de ani de experienţă în dezvoltarea şi producţia de maşini versatile de tipar de format mare. Abordarea noastră unică în materie de sisteme combină şi optimizează motor, cerneală, substrat, flux de producţie şi management al culorii pentru a asigura cele mai înalte niveluri de calitate, consistenţă şi stabilitate.”

Oberon RTR3300 şi-a făcut debutul ieri, 4 februarie, la C!Print Show la Lyon, în Franţa, dar va putea fi văzut şi la FESPA, la Madrid, la sfârşitul lunii martie.

În România, echipamentele Agfa sunt distribuite de compania Mons Medius.

Foto: Agfa

Similar Posts:

59 recommended
comments icon0 comments
0 notes
807 views
bookmark icon

Write a comment...